Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Дават ламаринените платформи са ок. 0,3Х1,44 , а те се монтират вътрешно. Явно е същата кото тази от Бриколаж- 33см. вътрешно. Ще я чакам обаче в Бриколаж да я пуснат пак на промоция 120лв. http://www.promooferti.com/%D0%B1%D1%80 ... %B5%D0%B4/
Последна промяна от mitko64 на пон фев 02, 2015 6:17 pm, променено общо 2 пъти.
grizan1980 - специалист
Не съм сигурен но предишната промоция сякаш беше доста по евтина. Все си мисля че беше около 100 лв. Ама дали е така....
gogyto - специалист
И аз доста мислих, обаче ми се вижда скъпо също.. ще се озъртам за други промоции, та и без това ще ми трябва като се позатопли чак.
mitko64 - майстор
grizan1980 написа:
Не съм сигурен но предишната промоция сякаш беше доста по евтина. Все си мисля че беше около 100 лв. Ама дали е така....
Пак си беше 149лв. http://www.promooferti.com/%D0%BB%D0%B8 ... %B8%D1%86/
pachosz - специалист
За правите ъгли: Аз имам 2 такива прави ъгли на Карпо, ама и двата не са баш прави, не ме кефят много. Трябва да се проверяват в магазина като се купват явно. Имам и един Мерокс, той е по-добре, ама май беше и по-скъп. От Баумакс.
А най-точен е един френд дето ми го прави от алуминий на някакви модерни фрези, координатни, не знам кви машини бяха :rolleyes:
chandler_vt - специалист
Вие пък с тези ъгли все едно чаркове за часовници ще правите.
bulhomes2 - майстор
pachosz написа:
За правите ъгли:...Трябва да се проверяват в магазина като се купват явно. ...
А дубрутру! И проверката е елементарна. Изписахте сума и постове кой бил добър и кой не. Добър е тоя, дето е прав. К'во толкова има да ги мислите...
mitko64 - майстор
Te дали изобщо ще дойдат до нас тези ъгли? Всичко тръгна от една молба към Гриффин за френския Лидл.Стълбата поне аз я отписах. Дайте да разнищваме нашите предложения- дали битовете са добри?
А ето обещаните снимки на Stan73 за аматьорските ми напъни с лидълската оберфреза.

Прикачен файл

IMG_0172.jpg

Прикачен файл

IMG_0171.jpg
Последна промяна от mitko64 на пон фев 02, 2015 9:23 pm, променено общо 4 пъти.
pachosz - специалист
bulhomes2 написа:
И проверката е елементарна. ...
В магазина не е толкова лесно да го провериш.
П.П. Аз като не знам кво да напиша, предпочитам да не пиша нищо.
mitko64 - майстор
pachosz написа:
bulhomes2 написа:
И проверката е елементарна. ...
В магазина не е толкова лесно да го провериш.
П.П. Аз като не знам кво да напиша, предпочитам да не пиша нищо.
Правиш си един картонен шаблон по правилото на диагоналите на квадрат и ромб.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: