От една страна си прав, но от друга - слагам го и ако не тече... значи е ок. Все пак беше монтиран така, че и да се сцепи, единствено ще загубя вода. Наводнение няма как да се получи. В мазето съм с магнетвентил и като ме няма и изгася основния ток, спирам автоматично водата. На аварийния работи само осветлението, сота и хладилника. Откакто жената остави ютията само по нагревател ... Ама як нагревател, стопил алуминия и пластмасата и след седмица като отидохме пак си беше здрав, червен и работещ. Руска работа 
Та винаги първо защитавам нещата от нещастни случаи доколкото мога и после ги пускам в действие. Бойлера е в тава свързана с улука. Кожух с изолация още не съм му направил, защото все се чудя, да режа ли или не
По всичко личи че ще режа. Мисля че и серпентината е от неръждавейка и май се е спукала като замръзна една година. Не съм сигурен, защото беше преди 20-тина години и бях запушил всичките отвори. Тогава даже и не знаех че има. Едва преди година я открих по случайност като ми потрябваха повече отвори. Явно не бях ползвал отворите със серпентината. Сега от нея не тече силно - като от цепка шурти и се чува.

Та винаги първо защитавам нещата от нещастни случаи доколкото мога и после ги пускам в действие. Бойлера е в тава свързана с улука. Кожух с изолация още не съм му направил, защото все се чудя, да режа ли или не