• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
darakchiev - специалист
chapara написа:
Обърнете ги вертикално, ако ...за пилен ръб :roll: , а за нишата която виждам има друг лек, защото ще има срезове :wink: Банята е заиграваща се, успех и се надявам да я видим на живо и в детайлите разбира се , както сега плочката.

Няма вариант за вертикално редене, гледахме и такива проекти
нещо не ни допаднаха. Може и да избегна детайлното снимане
по нататък :-D :-D :-D, ще трябва да се примиря с лайсната
ама да видим какво ще излезе.
Нормална ли е цена от 7 лв на квадрат за материали при лепенето,
като в тях не се включват лепилото и мрежата за замазката на ГК.
И една снимка на нишата само, че на проекта е малко по тясна отколкото
е всъщност.
Прикачен файл:
C1-1.jpg
chapara - майстор
Цената за хубав матерял малко тънка ми се вижда :? Още повече ако има ХИ каквато е препоръчително на 97% с тез картони :idea: Но матерялите цена не вдигат, не пестете от това! Колкото-толкова! Това не е ремонт за 2-3 години :idea: Важен е крайния ефект и здравината. Защо да няма детайлни снимки на ръбовете , нека се поучат и други. :-D И ако не е тайна каква е цената за работа на днешно време :-D :?
darakchiev - специалист
Ами за ХИ не е ставало дума. Иначе цена за лепене 20 лв. на квадрат ми обявиха + 7лв
за материали, шпакловката на ГК с лепило и мрежа е 7лв с материалите. Другата опция
е един познат ама него за цена не съм го питал, иначе за шпакловка на стена ми взе
10лв на квадрат без материали. Една ръка лепило с мрежа, после гипсова шпакловка и
след това сатен гипс. Тогава ми се стори скъпо, сега ше го видя за банята кво ще каже.
chapara - майстор
darakchiev написа:
Ами за ХИ не е ставало дума. Иначе цена за лепене 20 лв. на квадрат ми обявиха + 7лв
за материали, шпакловката на ГК с лепило и мрежа е 7лв с материалите.
За цената която са ти обявили ще се учудя на добро качество, още повече че не е станало и дума за ХИ. Успех :yawinkle:
darakchiev - специалист
Е имам още един два варианта с препоръчани майстори, ще
видим те какво ще кажат. Иначе съм си харесал такъв сифон
само не мога да се ориентирам колко см. трябва да се вгради
от плочата. Май е 135мм, което е доста в моя случай.

http://www.shop.bg-maistor.com/kessel-c ... -66-detail
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос за плочки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: