prascho, отговарям по ред на номерата 
1. Голямо чудене и маене беше, къде да бъдат плота и фурната. Дали отделно, дали заедно. Обаче предвид положението на отдушника и пътя за тръбите за ширма (ако трябваше да минават някак пред джоба на ВИК) решихме да не си усложнявам живота и да го направим до комина. Сега, верно е близо до мивката и няма много място, но жена ми казва, че и е добре. Не е върха на сладоледа, но не е нещо фрапиращо неудобно. А и като цяло няма място за кой знае какви варианти.
2. Ами решихме, като ще е гарга, рошава да е. Няма да правим полвинчати работи. Всичко от едно. За вратичките от МДФ да речем - решихме като омръзнат тези да смени с МДФ и хоп - нова кухня
А и ако е различен мат`ряла мен лично ще ме дразни. Да се е оскъпила 100ина лв повече така кухнята. ПДЧто е 18мм ORMA, Андалусия. Много добре стягат винтовете, няма превъртане, не съм си играл дори да правя фаски (така ли се казваше) да влизат главите на винтовете.
3. А пералнята е най-яката работа
Това Bosh-че не мърда и на йота дет се вика. Дори и на 1200 оборота хода му да е 2-3 мм. Просто е уникално балансирана. А добре, че съм проектирал по 2см от страните, че от дясно трябваше да местя шкафа на ляво една страница разстояние почти - заради перфектни прави стени естествено.

1. Голямо чудене и маене беше, къде да бъдат плота и фурната. Дали отделно, дали заедно. Обаче предвид положението на отдушника и пътя за тръбите за ширма (ако трябваше да минават някак пред джоба на ВИК) решихме да не си усложнявам живота и да го направим до комина. Сега, верно е близо до мивката и няма много място, но жена ми казва, че и е добре. Не е върха на сладоледа, но не е нещо фрапиращо неудобно. А и като цяло няма място за кой знае какви варианти.
2. Ами решихме, като ще е гарга, рошава да е. Няма да правим полвинчати работи. Всичко от едно. За вратичките от МДФ да речем - решихме като омръзнат тези да смени с МДФ и хоп - нова кухня

3. А пералнята е най-яката работа

Последна промяна от blade_x на вт фев 03, 2015 11:32 pm, променено общо 1 път.