FM STEREO написа:hidrazin-а ще те смъмри заради спайките!И що как трябваше да стане с клеми ваго ли

FM STEREO написа:hidrazin-а ще те смъмри заради спайките!И що как трябваше да стане с клеми ваго ли
hidrazin написа:Питам за нулевата шина.Нямаше много място и затова я набутах там.Да знам дали е правилно защото гледах снимки от форума и където бяха повече кабели шините са от ляво и дясно.nv952 написа:...А за таблото кво ще кажеш.Ами то от него не се вижда много нито къде и как е поставено.
valentino76bs написа:Ето как би трябвало от енергото да го направят.СВЪРЗВАНЕ НА 12 КВАДРАТА ФРЕНСКИ КАБЕЛ С 6 КВАДРАТА и ТУКFM STEREO написа:hidrazin-а ще те смъмри заради спайките!И що как трябваше да стане с клеми ваго лиили с лустер клеми?Болтовете и гайките скъпи....
FM STEREO написа:Аз лично не знам да има 12 кв. кабел а и свързването на алуминиев с меден кабeл е друга бира...valentino76bs написа:Ето как би трябвало от енергото да го направят.СВЪРЗВАНЕ НА 12 КВАДРАТА ФРЕНСКИ КАБЕЛ С 6 КВАДРАТА и ТУКFM STEREO написа:hidrazin-а ще те смъмри заради спайките!И що как трябваше да стане с клеми ваго лиили с лустер клеми?Болтовете и гайките скъпи....
При мен старият кабел в лулата беше 4мм2 ПКИ на фазата и 6мм2 с хартиена изолация на нулата.Любопитен съм какво означава кабел 6мм2 с хартиена изолация за нула.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: