• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 26
Всички въпроси за вилата.
marinskikt - специалист
За Брамак знам, че са хубави. Не съм ползвал, но такива отзиви съм чувал.
За вътрешните стълби немога да помогна. Бос съм по темата :)
Тротоарните плочи наистина са нож с две остриета. Ако попаднеш на калпави, мъртав си. Много се ронят. Иначе на мен ми харесва квадратната жълта плоча. Коята е съставена от 8 правоъгалника.
tuninghuman - специалист
Bramac - да ок - ама не6о формите им не ми допадат - Атика про новите сякаш се доближават до това което искам но пък тези гръцките ... КОТАЛИ - 4ервените с емайл ми допаднаха много.
искам и да няма мазане на капаците - става доста грубо понякога.

ето такъв покрив искам:

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение
emil_v r - майстор
Tiq брамаг провери дали не се лющат след втората година . виж някъде поставени .
За стълбите , че тва ми е работа , какво е неясно ?
Гледам са ти отговорили .
Иначе това е форум , говори се открито , има и ядове :-D
балустрите от мрамор ли са ? , Мраморът може и да не се лакира .
Аа , тва СМ11 не е най - доброто Тани това иска да каже сигурно .
То е Ромънско , не е лошо , става и то .
tuninghuman - специалист
emil_v r написа:
Tiq брамаг провери дали не се лющат след втората година . виж някъде поставени .
За стълбите , че тва ми е работа , какво е неясно ?
Гледам са ти отговорили .
Иначе това е форум , говори се открито , има и ядове :-D
балустрите от мрамор ли са ? , Мраморът може и да не се лакира .
Аа , тва СМ11 не е най - доброто Тани това иска да каже сигурно .
То е Ромънско , не е лошо , става и то .

ами не би трябавло да се лющат - те са бетонни керемиди доколкото знам.

стълбит емисля с същият ламинат да ги направя - има и доста профили и ъгли подходящи - с зегето и със монтажно лепило - а за парапет - там метал и дърво -

Ясно че е форум и се говори открито - и аз така правя...

Не балустрите са от бял цимент, мозайка и мраморно брашно.
Мраморните са доста хубави но щяха да ми костват доста много.

добре де - не с ЦМ11 - а с какво ... дайте съвет ... търся и нещо хидроизолационно за мазане , но за външна употреба.
emil_v r - майстор
А така ! Тунинг мен :-D -Виде ли как се разбрахме, които ти е отговорил ти е обърнал внимание според компетентността си , и требва да си му благодарен .
Не мога да ти изчета цялата тема , щот е дълга , но:
- зиглите ,аа циглите ( идвам от Р.Д. пихме Италианско вино и ядохме селска гъска ) Просто провери дали не се лющат , може да са хубави.
- стълбището немаш проблем, но какво е тва монтажно лепило?
- балюстрадата земи я лакирай с български лак за камък ,и я ошлайфаи преди тва че е крива малко.
- отвънка добре си я ливосал с тва СМ11 , не е лошо то е хидроизолационно ,не може в/у него да мажеш още , понеже ще стане дебело и ш'се олюпи :-D
Пак ти казвам не е грешно , след него мрежа има ли , нема ли?
Питай други каква мазилка да мажеш те са мн. видове и не съм им спец.
Успех ти желая , и къщата да ти е удоволствие а не грижа .
tuninghuman - специалист
а весело да става ... току що се върнах оттам и аза отивам на р.д.
.. тая вечер ще е весела ... айде поздрави.
marinskikt - специалист
Едно предложение за външна декорация. Ако избереш жълтите тротоарни плочи, смятам че ще изглежда добре.

Прикачен файл

P1020420_resize.JPG
P1020420_resize.JPG (47.15 KиБ) Видяна 6189 пъти
tuninghuman - специалист
благодаря ... все повече се замислям да я направя чисто бяла с някъв цвят кантове на прозорците. Чудя се обаче каква мазилка да е.
Не им разбирам хич и ровя да чета за тях сега. Чух съвети доста против бялото ама ... също и да не била влачена/дърпана за да не задържа прах. Съвета беше - шпакловка и отгоре силиконова боя на Пастело - и да е гладка стената за да не задържа прах. Имам време, ще я чакам да съхне цяло лято и ще видя кво 6е правя ранна есен. дотогава, плочки и покрив.
marinskikt - специалист
Според мен ако боядисаш с бяло, няма да изпъква балюстрадата. Направи я нея бяла, а останалата част с друг неярък цвят. Така ще се откроява и ще изглежда добре. Пак казвам, това е мое мнение, а и има време до тогава.
За покрива вземай Брамак и не му мисли. Не съм чул лоша дума за тях, освен че били по-тежки.
tuninghuman - специалист
да и аз го отчитам този момент с това че няма да се откроява балустрадата, но ако закритата част на терасата я направя с някакъв
камък така ще се откроява, а на откритат част там е като "самостоятелна част" и се откроява достатъчно. Но ...
това което ме кара да я искам снежно бяла е че не мога да харесам
един друг цвят, изглеждат ми някак несериозно розови, кремави и подобни нюанси. Бялото може и да е беля на главата ама изглезда из4истено и някак по ....

Мисля да има само цветни кантове около прозорците или не6о такова.

Брамака - не6о взе да не ми харесват формите им - харесват ми тея гръцките - тъмно червени и емайлирани или дори на Стралджа модела Европа - за сухо монтиране.

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
Последна промяна от tuninghuman на ср апр 16, 2008 1:17 am, променено общо 1 път.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 26

Тема "Вила" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: