diaflin написа:Ако можете да ми кажете колко вата е и за какви пари са го пускали?comunikator написа:Някой помни ли дали са пускали този пистолет за горещ силикон http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20500%20B2Да, пуснаха го към края на миналата година. Аз си го взех и чесно казано доста ми допадна.
Не съм сигурен точно на коя дата го купих, но ако е важно, като се прибера в къщи ще погледна касовата бележка.
atanasov2004 написа:Ами аз бях писал тука...като човек дето е пръснал в Лидъла миналата година - 920лв,само за мъжки играчки/ изключение мощната прахосмукачка за сухи и мокро чистене- тя е за женатаПорастваш!/...сега нещо взеха да ме разочароват с качеството си....нещо взех все по внимателно да гледам. Тази година до сега съм "скочил" само на големите стяги, дори на едната копчето за освобождаване се клати подозрително. Та съм вече подозрителен, да не кажа и по друга дума. Ще мина тази вечер след работа и ще пиша....Това го пиша ако случайно четат този форум от Лидъл.
Моите и двете се клатят, но съм доволен от захвата.Яд ме е за контурния трион,че го изпуснах. И като гледам няма да го пускат вече. Може и втора употреба?