Имам такава. Купих я по препоръка. Даже две, за мене и приятел. Наложи се да сменя шплента на манивелата, защото беше с някакво чопче като скъсен пирон, което падаше при движение. И трите машини работят вече три сезона. Медната я забравих.

...до сега карах с медната като бях и сложил дюза от Матаби...пръскаше много 'ситно' и икономично,но поради нуждата от по-голямо налягане често сменях мембрани(то и сегашните мембрани не са като едновремешните де)...абе де не съм ги дал 17лв
 ...до сега карах с медната като бях и сложил дюза от Матаби...пръскаше много 'ситно' и икономично,но поради нуждата от по-голямо налягане често сменях мембрани(то и сегашните мембрани не са като едновремешните де)...абе де не съм ги дал 17лв 
teon написа:...днеска я взех пръскачката, вече чакам есента да бера(ако не грозде то ядове с нея)Запаси се с чорапогащници !!! Цеди всичко с тях и няма да има проблеми. Това е най-евтиния вариант на сито. Има вариант с нметални сита , но .. пари....
 ...добре се представи на пробата с вода-пръска добре,държи налягане,не иска много помпене...с две думи- от теста съм доволен,вече в реални условия ще видим...
  ...добре се представи на пробата с вода-пръска добре,държи налягане,не иска много помпене...с две думи- от теста съм доволен,вече в реални условия ще видим...Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: