Тук ще поместим информация за всички статии които искате да напишем.
Ива
Много бих искала да публикувате още статии от "Сбъднати мечти" много ми харесват.
masteradmin - майстор
Ами опитвам се да огрея навсякъде, но е доста трудно. До сряда ще има нови статии в този раздел. Ако някой има желание да ми помогне за някой раздел (със статия идеи или снимки) много ще се зарадвам. Отдолу ще кача неговите име, тел. и емейла. Приемето го като реклама. ICQ-то ми е 331-076-236
Гост
Ей, да не крадете идеи от страницата !!!! И един съвет - като мечтаете, не мечтайте за петдесет квадрата - гледайте по-големките :-))))
masteradmin - майстор
Ето я първата статия от 4-те които съм приготвил Апартамент 140м2
Стефан - майстор
Предварително се извинявам за негативното си отношение. От тук възникват и няколко въпроса.
Какво искаме да покажем с този апартамент на фона на нищетата, която цари в българия?
Тази млада двойка сами ли са заработили средствата за този апартамент?
Дали тази млада двойка сами ли са построили този апартамент от 140 кв.м. в съответствие с почина "Направи си сам" ?
А иначе апартамента според мен е доста кичозен, показен и нефункционален. Вероятно е подарък от някой "Бизнесмен" на децата му.
Отново се извинявам, ако не съм прав!
Стефан, ти уби всичко детско в мен :!: :?: :idea:
masteradmin - майстор
Специално за Ива ето още 2 статиики, едната е за
Дамски апартамент 81 кв.м., а другата
за Ергенски апартамент 51 кв.м., ако ми беше казала за колко квадрата жилище става дума щях да съобразя статиите с нейната квадратура,
а сега се заемам с Преустройство
deer - специалист
а семеен 70 кв?
ico_juve - напреднал

Тази рубрика е ВЪРХА!
Нека всички наистина качим поне по две три снимки с интериори. Аз сега ще се опитам да бъда полезен.........
Моля за съдействие

Прикачен файл

75b5e76c78ebd2e4338fa7afd1add366.jpg
75b5e76c78ebd2e4338fa7afd1add366.jpg (27.43 KиБ) Видяна 4924 пъти

Тема "Сбъднати мечти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: