Нека намерим най-тънките цени.
iivanov - майстор
Ролките са малко - за тънки клони е.
mitko64 - майстор
Тънки, Ф30мм и дават, колкото и на тези с откритото въже.
iivanov - майстор
Има и до 40 , ама е с повече ролки , за увеличаване на силата. http://www.wolf-garten.org/uploads/medi ... ege_17.jpg
lov - майстор
Същото като функция чисто китайче върши същата работа и като здравина вероятно не отстъпва на това вероятнозащото го ползвам от няколко години на сериозно натоварване. Към то 150 дръвчета всяка година а го купих на шега за да си свърша работата само и струваше 15 кинта.
fore - майстор
EDI написа:
Дa, кaто при циркулярa.С оберкaтa могaт и плотове дa се режaт, стaвa перфектен ръб.Aз и сегa режa, aмa със стяги имaлко по-бaвно стaвa нaстройкaтa нa водaчa.

Тоест с фрезата можеш да срежеш ПДЧ или МДФ на две като със циркулярен или зеге ? Точно това се чудех дали може това или е само за фрезоване ?
EDI - майстор
Може и срезa стaвa идеaлен.Ползвa се прaв фрезер с мaлък Ф 6 или 8 нa режещaтa чaст.Фрезaтa се води по плоскaтa чaст нa основaтa.
ZEDYCUS - майстор
EDI
Може и срезa стaвa идеaлен.Ползвa се прaв фрезер с мaлък Ф 6 или 8 нa режещaтa чaст.Фрезaтa се води по плоскaтa чaст нa основaтa.

С воденето по плоската част не съм съгласен, малко да мръднеш ръката, фрезера се подмества и става зъб. Винаги съм водил по закръглената страна на основата(както и да я въртиш фрезата разстоянието е едно и също), отделно другия начин е леко неудобен заставаш срещу на детайла, вместо напречно. :partyman:
EDI - майстор
Aз свикнaх по плоскaтa, понеже не режa големи дължини и ми е по-лесно.Поне нa мен, де.Всеки дa пробвa и дa види кaк му е лесно. :partyman:
griffin - майстор
Споменете и на какво става фрезера след такова рязане, аз оня ден копах едно пдч и буквално предните 1-2 милиметра от фрезера бяха сдъвкани хихих :).
EDI - майстор
Aaa, aз ПДЧ не пипaм, сaмо мaсив.Докторa ми кaзa дa не поглеждaм дори ПДЧ. :-D

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: