• 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 216
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Whitesnake - специалист
kuger написа:
... Младежът е завършил електро...
Значи голяма част от неговите въпроси във форума, дадени по-горе от друг потребител, не би трябвало да ги има, а вече да ги знае нещата.
kuger - майстор
Ами, как да го кажа, преди много години бяха ни пратили на практика младежи от СПТУЕ Б-с. Носеха си някакви тетрадки, и аз от любопитство погледнах в една. Нямате си на представа на какво ги учеха. На оборудване от по-миналия век :shock: Та занаята се учи, теория и практика, практика и теория! Лошото е, че излизат от училище подковани с основните закони и нищо съвременно.
Аз имам завършен ТМТ Б-с, ЕМА, работих по професията 32 години. Пенсионер съм от 8 г., не смея да се включвам в сериозни ел.теми, защото не практикувам, навлизат нови неща, където не съм компетентен, по-добре да замълча, отколкото да дам грешен съвет.
Avas_co - майстор
Whitesnake написа:
kuger написа:
Значи голяма част от неговите въпроси във форума, дадени по-горе от друг потребител, не би трябвало да ги има, а вече да ги знае нещата.
Що бре, какъв е проблема ?
Аз лично имам "колега" , който е завършил необходимото училище, има повече работа от мен и продава( тоест препродава едни боклуци) който уж са италиански и не се свени да чупи телефоните за жокери на друг мой колега и на мен самия, които нямаме неговото образование( нищо,че аз имам една квалификационна степен по надолу от него, а и аз не съм завършил училището, ма тва е друга тема, все пак аз съм синковец на един от първия випуск от това училище и ...)
Та какъв е проблема в БГ за всичко това?
П.С.
Много се "кефя", когато се засека с тоя "колега" и гоним клиент и той продава "италиански" продукт, а аз български пък моята офета е доста по-висока.
П.С.2
Надявам се, че пиянските ми излияния не са ми съвсем неразбираеми.
Iliev Labs - специалист
valentino76bs написа:
Замислих се бая дали да пиша, и преди да пиша се консултирах с КОЛЕГА от форума! Сега нека някой не се почувства обиден ама мисля ,че общественото порицание и изобличение ще бъде ползотворно и ще се извлече необходимата поука от всичко това ,а може и да има своето обяснение незная!

http://www.alo.bg/2420169?highlight=%D0 ... 0%B8%D0%BA

https://www.facebook.com/ElektroTehnikBurgas

http://elektrouslugi-burgas.alle.bg/

nv952 как би обяснил тази мания?
И какво не ти харесва?
Ходи и бачка момчето, което не знае пита и така...
Даването на акъл, не е като да идеш на адрес.
Много добре си прави!
Евала пич!
hidrazin - майстор
Iliev Labs написа:
И какво не ти харесва?
И какво да му харесва?
Което не знае пита, ама то пита за елементарни и основни неща. И то във форум.
Я върви на операция и чакай доктора да пита във фейсбук как трябва да те зашие.
:partyman:
valentino76bs - майстор
Avas_co написа:
Whitesnake написа:
kuger написа:
Що бре, какъв е проблема ?
Аз лично имам "колега" , който е завършил необходимото училище, има повече работа от мен и продава( тоест препродава едни боклуци) който уж са италиански и не се свени да чупи телефоните за жокери на друг мой колега и на мен самия, които нямаме неговото образование( нищо,че аз имам една квалификационна степен по надолу от него, а и аз не съм завършил училището, ма тва е друга тема, все пак аз съм синковец на един от първия випуск от това училище и ...)
Та какъв е проблема в БГ за всичко това?
П.С.
Много се "кефя", когато се засека с тоя "колега" и гоним клиент и той продава "италиански" продукт, а аз български пък моята офета е доста по-висока.
П.С.2
Надявам се, че пиянските ми излияния не са ми съвсем неразбираеми.
Колега добре ли си,притесняваш ме?
valentino76bs - майстор
Iliev Labs написа:
И какво не ти харесва?
Даването на акъл, не е като да идеш на адрес.
Много добре си прави!
Евала пич![/quote]

Все повече ми пада оптимизма като чета такива глупости!Абе човек 19 годишно хлапе с никакви познания и с мераци само ай извикай го ти у вас да ти свърже бойлера па после влез и се изкъпи!Това че можеш да свързваш лампа и контакт не те прави електротехник........ и толкова велик сайт и обява, че и VIP........:(
Whitesnake - специалист
valentino76bs написа:
Все повече ми пада оптимизма като чета такива глупости!Абе човек 19 годишно хлапе с никакви познания и с мераци само ай извикай го ти у вас да ти свърже бойлера па после влез и се изкъпи!Това че можеш да свързваш лампа и контакт не те прави електротехник........ и толкова велик сайт и обява, че и VIP....
Валентино, може да има и 19 годишни, които от 13-14 бачкат с бащите си по обектите. Тоест всички младежи не бива да се приравняват с лека ръка. То за това и толкова трудно си намират работа, различна от бармани и т.н, защото всички задължително ги подценяват.
В случая нещата не са такива и е явно, че познанията някак не са пълни. Иначе и бойлер да свържеш - 3 жици към 3 означени клеми не е философия. Въпросът става съвсем различен обаче като имаш една плетеница от 30-40 проводника и нагоре, в която трябва да се ориентираш. Тогава си проличава дали има опит и познания.
valentino76bs - майстор
Whitesnake написа:
В случая нещата не са такива и е явно, че познанията някак не са пълни. Иначе и бойлер да свържеш - 3 жици към 3 означени клеми не е философия.
Аз нямам повече какво да кажа ,няма смисъл....
За мен това е наистина ЕЛ АБСУРД...
Whitesnake - специалист
valentino76bs написа:
Аз нямам повече какво да кажа ,няма смисъл.... За мен това е наистина ЕЛ АБСУРД...
Хубаво - така си е. Но незнанието и неопитността ще проличи най-вече в изпълнение на по-сложни неща... Това се опитвам да кажа.
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 216

Тема "ЕЛ. АБСУРДИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: