• 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 216
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
zz_stefanov - майстор
hidrazin написа:
Iliev Labs написа:
И какво не ти харесва?
Ходи и бачка момчето, което не знае пита и така...
И какво да му харесва?
Което не знае пита, ама то пита за елементарни и основни неща. И то във форум.
Я върви на операция и чакай доктора да пита във фейсбук как трябва да те зашие.
:partyman:
В допълнение (извинете че е на руски):
Если бы на медицинских форумах общались так же, как везде.. .

Новичок: Ребят, у меня проблема - пришел пациент, один глаз работает, другой нет - что делать? Срочно!!
Хирург (старожил): А-а-а-а!! Один глаз не работает, умора! (*ржет*)
Скальпель (старожил): Блин, ламеры достали!
Админ (администратор): Новичок, читайте правила форума, пользуйтесь поиском. Первое предупреждение.
Доктор_Лектор (завсегдатай): Да ладно вам, помогите ему. Не видите - у человека горе.
Гость1: Новичок, а чего ты хочешь-то? Формулируй вопрос правильно.
Новичок: Гость1, я хочу чтобы оба галза видели. Можешь подсказать как это сделать?
Гость1: А-а-а, чтобы оба видели - не знаю тогда. Я по иглоукалыванию специализируюсь.
Новичок: Админ, я пользовался поиском, но ничего не нашел.
Помогите кто-нибудь, пациент на столе лежит, я ему уже легкое вскрыл - не помогает!!
Хирург (старожил): А-а-а!! Легкое вскрыл, я щас уссусь! (*ржет покатом*)
Гость2: Новичок, глазной нерв проверял?
Медбрат (опытный): Новичек, какой глаз не работает - левый или правый?
Админ (администратор): В правилах форума написано, что здесь запрещено задавать вопросы про симметричные органы. Кроме того, по каким словам ты искал? По слову "глаз"? А надо было - по "бинокуларус окулярус". Вот - [набор ссылок] почитай про то, как надо пользоваться поиском на форумах.
Новичок: Гость2, а где искать глазной нерв? Поменял глаза местами, теперь оба не работают :((( Срочно - что делать, скоро наркоз заканчивается.
Гость3: А пациент какой расы - негроид или монголоид?
Скальпель (старожил): Гость3, а какая разница?
Гость3: Ты хочешь сказать, что между негроидом и монголоидом нет разницы? Еще Новичка ламером называл =)
Доктор_Лектор (завсегдатай): Между негроидом и монголоидом есть разница, факт.
Новичок: Как узнать расу?
Скальпель (старожил): Спросить у пациента ;)
Новичок: Пациент без сознания. Может в паспорте записано?
Скальпель (старожил): Гость3, разница есть, но какая разница в конкретном нашем случае??
Гость3: Скальпель, очевидная. У негроидов глаза большие и навыкате, а у монголоидов щелки глаз узкие - может у пациента просто глазные щели заужены, их надрезать надо.
Новичок: Спасибо, Гость3! Надрезал веки - легче стало вынимать глазные яблоки. Переставил еще раз, не рабоатают :(
ПС: на всякий случай надрезал ноздри и анус.
Новичок: Эй, есть кто-нибудь?
Новичок: Что делать-то?
Новичок: Все, тема закрыта, я его к окулисту направил.
Скальпель (старожил):НОВИЧЕК, А ТЫ ЧТО - НЕ ОКУЛИСТ??? =8-0
Новичок: Неа. Гинеколог.
Админ (администратор): Новичек, второе предупреждение.
Читай правила. Здесь форум окулистов. Еще одно предупреждение и - бан.
Хирург (старожил): А-а-а-а!! Гинеколог!! Все, сливайте воду, я уссался! (*ржет*)

Чиракуване трябва, но вече при кого като няма работа :)
stiv1961 - майстор
zz_stefanov написа:
Ходи и бачка момчето, което не знае пита и така...

Чиракуване трябва, но вече при кого като няма работа :)
:supz:
moimoimoi - майстор
аз предлагам админа да му добави над аватара определението "форумен чирак".

а от опита ми с кандидат електротехници съм на мнение че са нужни поне 5 години стаж за да се превърне в "майстор".
drastar - специалист
Значи :? похвално е, че вместо да реве по форумите и кръчмите, че няма работа, пича е инициативен и търси начин да работи и да оцелява :klatsch: . Според мен продължи това което си започнал, но не пипай и не прави неща за които не си сигурен, забави отговора или офертата, прибери се провери по книги, интернет, колеги и приятели. Когато вече си сигурен какво и как точно трябва да направиш, се обади и дай цена .......тук те понахокаха малко, ма пак ще ти помагат за в бъдеще :-D и за напред бъди честен, във всичко. Трябваше да споделиш всичко това в началото, пак щяха да ти отговорят, ако не в темата със сигурност на лични щеше да получиш отговори и напътствия.

В Белгия, последните две години кандидат електротехниците( учениците) работят, стажуват по разни фирми, НО с помощта на държавата(тя поема заплащането на учениците и облекчения за фирмите). Особено 2-та година три дни работа, два на училище. Фирмата в която работя в момента има две момчета, а три други вече назначени на работа.

:partyman:

пп. и добре, че са младите, напоследък все майстори сме се събрали, няма кой вода да донесе :-D , па и ни мързи да се катерим по стълбите :-D :-D
Последна промяна от drastar на пон фев 09, 2015 9:09 pm, променено общо 1 път.
Avas_co - майстор
valentino76bs написа:
Колега добре ли си,притесняваш ме?
Мда, екстра съм си .
На теб какъв ти е проблема точно ?
valentino76bs - майстор
Avas_co написа:

Надявам се, че пиянските ми излияния не са ми съвсем неразбираеми.
Алкохол менте...
Avas_co - майстор
valentino76bs написа:
Avas_co написа:

Надявам се, че пиянските ми излияния не са ми съвсем неразбираеми.
Алкохол менте...
Или липса на алкохол ?!
fikata - майстор
щепсел "Шоко", може да използуваш обикновен шоко,
Забелязвам, че напоследък наименованието на щепсел,контакт "Шоко" се опитва да си пробие път и се приема за нормално, т.е никой не се дразни от това.
Напомням, че "Шоко" произлиза от шоколад,какао и означава десерт или напитка с какао или шоколад.
В електроинсталационната техника и елементи определени контакти и щепсели носят наименованието "Шуко" на български, което по същият начин звучи и в най-разпространените чужди езици.
Пример щепсел "Шуко" на:
английски Schuko plug
немски Schuko-Stecker
руски литой вилкой Шуко, вилка Шуко
френски Schuko
испански enchufe Schuko
и т.н.

«Schuko» — е съкращение от немския термин Schutzkontakt (Шу́тцконта̀кт или дословно: «защитен контакт»), което просто означава,че щепселът и контактът имат контакти за защитно заземяване/като скоби , а не като шифтове/
Системата Schuko се е появила в Германия и води началото си от патента DE 370538, издаден през 1926 г на Алберт Бюттнер (Albert Büttner), основал компанията "Bayerische Elektrozubehör GmbH"( днес ABL SURSUM Bayerische Elektrozubehör GmbH & Co. KG)
Системата днес се използва в повече от 40 държави включени в голяма част от континентална Европа .
Последна промяна от fikata на чет фев 12, 2015 3:37 pm, променено общо 2 пъти.
FM STEREO - специалист
Да,тоя бисер може и аз да съм го написал :-D
fikata - майстор
FM STEREO написа:
Да,тоя бисер може и аз да съм го написал :-D
За подмяната на контакта мисля,че може да използуваш обикновен шоко,тоест сваляш капачката му и го слагаш на мястото на стария. Изключи захранването като сменяш контакта,внимавай да не те тресне тока!
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 216

Тема "ЕЛ. АБСУРДИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: