Най - вълнуващия въпрос зимно време.
kalin72 - майстор
Радославе, аз как точно съм се насмивал над това, което ти или фокси сте казали тук??? Кое е нецивилизованото в спора, от моя страна? Конкретно, предложих да викнем хора, дето издават сертификати, и те това е :)
Аз искам да знам повече за горелките, и защо цените хвъркат до небесата у нас, пък в братска Полша са толкова ниски. И това е, не ми пука за разни газанализатори, щото явно това е нещо като Светия Граал...
fox_vt - майстор
LazarGanev написа:
Нека дойдат поляците или австрийците да мерят, ама докато дойдат ако може една разпечатка от тъп газанализна Торча ще е супер :-D
Като направите разпечатка на грейко в положение stock със поне един свидетел или поне клип,тогава може да се говори за сравнение.Дотогава си е конкурентна провокация :cool:
Radoslaw - специалист
kalin72 написа:
Радославе, аз как точно съм се насмивал над това, което ти или фокси сте казали тук??? Кое е нецивилизованото в спора, от моя страна? Конкретно, предложих да викнем хора, дето издават сертификати, и те това е :)
Аз искам да знам повече за горелките, и защо цените хвъркат до небесата у нас, пък в братска Полша са толкова ниски. И това е, не ми пука за разни газанализатори, щото явно това е нещо като Светия Граал...

Евтини са ,щото там производителите са сигурно над 100.А в БЪлгария са колко 3-4.И си надуват цените ,както си искат.Само, че в полша без тия хартийки ,както ти ги наричаш никой няма да им купи котела.А не дай си Боже да излъжат в нещо просто ,ще бъдат изхвърлени от пазара
kalin72 - майстор
Ами ето, че стигнахме до целта на занятието, извода е - по-добре да купуваме полски, качествени и сертифицирани горелки, отколкото български недомислици. С изключение на Грейко, защото, макар да не я притежавам и да споделям от личен опит, разбирам от тук и не само този форум, че е всеядна, икономична, и на сгодна цена.
LazarGanev - "Велик майстор"
fox_vt написа:
Като направите разпечатка на грейко в положение stock със поне един свидетел или поне клип,тогава може да се говори за сравнение.Дотогава си е конкурентна провокация :cool:
Желаещ за свидетел? Забелязваш ли тънката разлика - търся Торч, където и да е той в Бг (щото са много редки и ценни екземпляри) за да направим замерване и търся свидетел, където и да е той в Бг, за да дойде при някой Грейко и да се убеди че няма измама в резултатите? :wink: Пък иначе ти си от Търново, най-лесно е да идеш в Горна Оряховица като независим (нали така твърдиш?) и да станеш жив свидетел на едно замерване - там има действащ такъв и няма да ти откажат. Или просто не искаш да се показваш, че ще познаят в тебе човек, който има личностен конфликт с някой от фирмата? :cool:
margarit.simow - напреднал
То аз знам за случаи на хора с котел и горелка грейко които ги имат но стоят като експонат в тях, понеже системата работи "икономично",въпреки че в случая може да става въпрос за не до там добре инсталирана система а и неправилно избрана.После ох с пелети скъпо.А на някои не им е скъпо.Трябва българските производители да почнат да продават продукти те си на немския пазар.Те тогава ще има сертификати и ще ни е по лесно да се ориентираме ние като клиенти :lol:
plastkomfort - специалист
Ела в Г.Оряховица и ще го видиш котела TORH
fox_vt - майстор
LazarGanev :-D :-D :-D нямам проблеми със фирма Грейко,просто тук в раздела Отопление основните да не казвам само,противници на Торч са дистрибуторите на Грейко и евентуално собствениците на такъв котел.И ироничното че най върлите противници даже и не са виждали котела.Но това все пак е нормално никой продавач на Опел няма да хвали Мерцедес нищо че и двете са родно производство (германско) нали схвана тънката разлика в думите ми :wink:
kalin72 - майстор
Фокси, къде видя върли противници на Торч-а??? Аз досега чета само хубави неща за него, и е нормално хората да се питат това-онова, ама то няма кой да ги светне от първо лице. И също така се питаме кое определя доста високата му цена. Нищо повече.
В тоя ред на мисли, получих обяснително писмо от поляците, произвеждащо Рево горелката...явно хич и не ги интересува нашия пазар, щом казват, че дилърите си определят сами цените според пазара, и щом са преценили, че за едно и също нещо тук и там разликата е 1000 лева и нагоре, няма кво да говорим...
stoyanstoyan - специалист
Само за справка косттразева минибио 20 струва в полша под 4000 лева. Признат котел. :shock:

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: