Здравейте искам да сложа лунички на правоъгълен коридор който е 7м2.
Изчетох доста теми и преди да извикам майстора да ми свърже всичко искам да отида да го купя и да съм готов.. Луните ще са 6 броя предполагам че ще са по 50W също така ще сложа и трансформатор на 12V .
Направих си следния списък:
Луни 6 броя x 50W + крушки и има ли значение какви крушки да взема
Tрансформатор 2броя -това което разбрах от форумите е че трябва да надхвърля ватовете на луните значи трябва да е над 300W
мисля да взема един от 150 и един от 200 така дали ще е добре
Клеми - не ми е ясно има ли значение колко голяма клема ще взема тук ще прикача и схемата към която се придържам най голямата клема трябва да събере 6 кабела ако е по голяма ще стане ли..
Мостов кабел който да е най-малко 1.5м2
Има ли нещо което да съм пропуснал?Моля за съвет.Поздрави:)
Изчетох доста теми и преди да извикам майстора да ми свърже всичко искам да отида да го купя и да съм готов.. Луните ще са 6 броя предполагам че ще са по 50W също така ще сложа и трансформатор на 12V .
Направих си следния списък:
Луни 6 броя x 50W + крушки и има ли значение какви крушки да взема
Tрансформатор 2броя -това което разбрах от форумите е че трябва да надхвърля ватовете на луните значи трябва да е над 300W
мисля да взема един от 150 и един от 200 така дали ще е добре
Клеми - не ми е ясно има ли значение колко голяма клема ще взема тук ще прикача и схемата към която се придържам най голямата клема трябва да събере 6 кабела ако е по голяма ще стане ли..
Мостов кабел който да е най-малко 1.5м2
Има ли нещо което да съм пропуснал?Моля за съвет.Поздрави:)