• 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 47
Всичко за дърводелството
Bradley - специалист
bimbaeco написа:
Искам диамантен камък, за да не се налага да го подравнявам. Мислех да използвам 50-милиметров и да направя приспособление за поддържане на ъгъла, което да търкалям отстрани на камъка, за да не се налага да купувам по-широки плочи, че те хептен са ми извън възможностите.
6х2 ичновите плочки, колкото и да са равни първо се износват по ръбовете /лично пробвано/ -> за ножове по-широки от 45 мм или диагонално или по-широка плочка
la_bamz - специалист
Ето ги най-накрая, да "попият" малко wd и отиват на вилата в работилницата. Да се надяваме да се постопли вече, че съм си намерил и доста сух материал за работна маса, но за него ще пиша след няколко дни в другата тема, да дадете някой съвет, дали добре съм го измислил.
Прикачен файл:
DSC06159.JPG
Айде наздраве !!! :partyman:
la_bamz - специалист
Знам, че без снимки е малко приказки във въздуха, но днес си пробвах руското ренде за по-сериозна работа. От "боклуците" котио бях събрал, си отбрах 7 гредички, изчистих ги от строителните остатъци, и ги загладих за да не се сърдят като ги занеса да ги разбичат.Много добре и лесно се работи с него и след може би час и полвина работа, все още ножа е остър. :heart:
Hplane - специалист
http://olx.bg/drvodelsko-rende-stenli-50-i71664376

В момента нямам пари иначе бих го взел.Оферта е
cvetomir_77 - специалист
Брех!!! Много бързо изчезна това ренде. Даже не успях да го видя.
cvetomir_77 - специалист
Всъщност видях го, но пише "Обявата не е активна" :-D
EDI - майстор
Някой го е гъцнал вече. :lol:
profesionalist_wood - майстор
Сори пичове,прибрах рендето. :lol: Очаквайте снимки
cvetankirilov - специалист
Е, а да ти е честито, тогава :partyman:
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21