• 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 126
Нека намерим най-тънките цени.
ZEDYCUS - майстор
Трябват само конуса с патронника- 20 -30 лв вървят комплекта.
pachosz - специалист
Аз отдавна мисля да си вземам такава, ама тая ми изглежда много зле. Дали няма да се набутам ако я взема?
ZEDYCUS - майстор
Поне си наблизо огледай я. Важното е да се движи шпиндела нормално без луфт, ако има такъв не я взимай. И двигателя да работи, ще трябва да изчистиш ръждата от колоната и да я смажеш, много лесно се сваля. Не се вижда дали има ключ , но и той е лесен. Лятото оправях подобна на външен вид изглеждаше по зле. :cool: :partyman:
pachosz - специалист
Ще се обадя днес за оглед и евентуално заприходяване :wink:
silent - майстор
Ако работи и няма луфтове както каза колегата ..направо я отнасяй колега докато не са те изпреварили...навремето в техникума в Стара Загора произвеждахме такива ...хем ни учеха хем реално правехме нещо.. и всичко беще масивно и здраво не е като сега..тази е от същия тип...
hidrazin - майстор
silent написа:
...навремето в техникума в Стара Загора произвеждахме такива ...
Това по кое време и кой техникум. Щото в нашия техникум в Ст.Загора правехме шмиргели и електрожени. :-D
:partyman:
silent - майстор
Механотехникума ...Никола Вапцаров 1984-1988г...
Всичко от тази машина се правеше там от нас в часовете по практика.
Имахме пещ Вагрянка...отливките са от там...
На универсални фреза и струг останалите обработки...
боядисване всичко останало...от учениците...
Сега завършват професионална гимназия и отверка не знаят как да държат..звучи пенсионерско но е истина за съжаление....
EDI - майстор
А ние в Ямбол правехме абрихти, сигурно бая народ работи още на тях.
fbr - майстор
А пък ние правихме трансформатори за работа в опасна среда и апартаментни табла.
nikolson - майстор
ТМТ Ямбол правеше абрихти като имаше специалности "Студена обработка", "Топла обработка", "ДВГ" и "Ел. паралелка". Ел. паралелката правеше електромотори. Беше СПТУ профил, три годишен, другите бяха механотехникум по четири години. Мисля че техникумите не бяха към министерство на образованието, а към съответните министерства според профила. Имаше учебни и производствени стажове. Производствените бяха в предприятия и бяха ала-бала. Но учебните се провеждаха на ниво.
П.П. Отивам да взема стягите и ще пиша по-късно.
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 126

Тема "Добри попадения в OLX - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: