здравейте искам да ми дадете някоя идея за разширяване на кухня,искаме терасата на кухнята да мине към самата кухня,чудим се и тавана как да го направим,сега кухнята ни е с окачен таван от пвц с вградени лунички и по средата има две пури,дали и на терасата тавана да го направим по същия начин или имате по добри идеи,мислиме да махнем половината от стената на прозореца и да оставим другата половина за бар плот перваза на прозореца е от мрамор  много ще се радвам ако ми дадете някакви идеи,благодаря ви предварително
 много ще се радвам ако ми дадете някакви идеи,благодаря ви предварително  поздрави
 поздрави

много ще се радвам ако ми дадете някакви идеи,благодаря ви предварително
 много ще се радвам ако ми дадете някакви идеи,благодаря ви предварително  поздрави
 поздрави
 . За свода може да захванете и окачен плот - онова с лампичките дето виси отгоре. Мисля че имаше някъде във форума идеи за малка кухня т.е. как да я разширим. Като остане малко време ще се поровя и ще пратя линк. Успех
 . За свода може да захванете и окачен плот - онова с лампичките дето виси отгоре. Мисля че имаше някъде във форума идеи за малка кухня т.е. как да я разширим. Като остане малко време ще се поровя и ще пратя линк. Успех
 .
 .