Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
gogyto - специалист
А съгласно тарифата на БАНКАТА:
22.
Електронен достъп и управление на сметки посредством Онлайн-банкиране
Без такса
Без такса
http://www.unicreditbulbank.bg/weblayou ... .05.09.pdf
ArturDent - Почти Безобиден
bulhomes2 написа:
Преди десетина години ми отказаха да изтегля 500 (петстотин) лв от постерминала им, че не съм ги бил заявил и нямали толкова много пари...
Ха, сега чувам... може би просто клона на който си попаднал е някакъв малък или направо офис?!
Аз редовно тегля доста по-големи суми, без предварителна заявка, но от централния клон в града...
crez - майстор
profesionalist_wood написа:
Здравейте. Имам малък проблем. Реших да взема онлайн банкиране към Уникредит Булбанк...Много пъти ги питах плаща ли се за такава услуга-те ми казват че не се плащало и ала бала.
Ама не съм доволен от качеството и искам да го прекратя. Проблемът ми е че договорът е за 2 години....Как да постъпя?
Ти пък намери с коя банка да работиш :axe: никога няма да се вържа с нея.
bulhomes2 - майстор
ArturDent написа:
bulhomes2 написа:
Преди десетина години ми отказаха да изтегля 500 (петстотин) лв от постерминала им, че не съм ги бил заявил и нямали толкова много пари...
Ха, сега чувам... може би просто клона на който си попаднал е някакъв малък или направо офис?!
Аз редовно тегля доста по-големи суми, без предварителна заявка, но от централния клон в града...
К'вот ще да е. Нали е офис на банка. На 20 метра от нас е. Трябваше да ида до следващата на 500 метра.
bulhomes2 написа:
К'вот ще да е. Нали е офис на банка. На 20 метра от нас е. Трябваше да ида до следващата на 500 метра.
А с тялото на бог...

Изображение
bulhomes2 - майстор
:lol: Че аз с колата отидох...

ПП. За останалите: става въпрос за тялото на бог Буда
nikolson - майстор
bulhomes2 написа:
:lol: Че аз с колата отидох...
Малцина вероятно помнят началото на филма "Боговете сигурно са полудели". Започваше с кадри от Йоханесбург. Бяла жена изкарва колата от гаража, минава 50-60 метра, пуска писмо в пощенската кутия и на заден ход се прибира в гаража. След това ни пренасят на няколко хиляди километра...
Тогава (80-те) ми се стори абсурдно, смешно, нелепо...
chapara - майстор
Смени банката, а договора да си го заврат....там разбира се :lol: :-D
nikolson написа:
Малцина вероятно помнят началото на филма "Боговете сигурно са полудели". Започваше с кадри от Йоханесбург. Бяла жена изкарва колата от гаража, минава 50-60 метра, пуска писмо в пощенската кутия и на заден ход се прибира в гаража. След това ни пренасят на няколко хиляди километра...
Тогава (80-те) ми се стори абсурдно, смешно, нелепо...
А знаеш ли защо го правят в ЮАР?
Защото техните тъмно-зелени са доста по-тъмно зелени от наш'те. Съответно по-опасни и безстрашни...
nikolson - майстор
Сега да. През 80-те тъмнозелен сред светлозелени... :axe: Той лафа е точно от виц на тая тема. :yawinkle:

Тема "Онлайн банкиране" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: