Ето видео на една дробилка https://www.youtube.com/watch?v=wJHSRP-gLRQ

filmatoplo написа:Руснака ме уби с пуска на електромотора, трифазен,монофазен, всичко накуп, ама вие Грейкото с въглища ли ще го карате .Колегата попита за дробилка за костилки затова му пуснах линка, а иначе аз си закупих горелка podajnik eko energia и смятам да я пробвам на всякакви горива включително и въглища,но това ще е за другия отоплитен сезон.
maistora1965 написа:Лошо няма даже се чудя дали да не си направим някъде един семинарn.ganev написа:Супер! Сега се чудя дали да не викам майстора с боба, да вземам суджука, да предложа на Филма да вземе Алжирка и да палиме гащите и - Варна! или пак да ходя на Узана че вечерта тъста ме е канил да черпи за рожден ден. Май ще помисля до Зарезан. Иначе още чакам да ми донесат костилки от сини сливи ама трябва да измисля механизиран начин да ги начупя по на половина че ще са от едри сливи - " Стенлей".
Видях, че има нов отговор. brat4eda_81, нали знаеш вица за това колко дявола пазят в ада казана на българите?
damyaniq написа:Здравейте!Колеги споделете как прекарахте кабела на порта,при мен нещо не се затваря добре капака на горелката Не смея да го режа нали е още гаранционна Споделете как е при ВасАз първо срязах капака от горе. После си намерих разглобяема букса. И си направих още една модификация след поредното спъване!!!
filmatoplo написа:Много, много, колко да са много?Много кабели, за какво са всички.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: