Най - вълнуващия въпрос зимно време.
klintan - специалист
Ето видео на една дробилка https://www.youtube.com/watch?v=wJHSRP-gLRQ
n.ganev - майстор
Да! Идея е, но аз мисля да ги прекарам през една ярмомелка без сита само така даги поолумка де :? .
filmatoplo - майстор
Руснака ме уби с пуска на електромотора, трифазен,монофазен, всичко накуп, ама вие Грейкото с въглища ли ще го карате .
klintan - специалист
filmatoplo написа:
Руснака ме уби с пуска на електромотора, трифазен,монофазен, всичко накуп, ама вие Грейкото с въглища ли ще го карате .
Колегата попита за дробилка за костилки затова му пуснах линка, а иначе аз си закупих горелка podajnik eko energia и смятам да я пробвам на всякакви горива включително и въглища,но това ще е за другия отоплитен сезон.
6osi6 - майстор
klintan написа:
аз си закупих горелка podajnik eko energia и смятам да я пробвам на всякакви горива включително и въглища.
Колко пари е горелката?
Ситни въглища се продават в Русе.
masterpit - специалист
Evgeniy написа:
За, тези, които си свалят статистика с програмата - поиграх си и направих един макрос дето рисува графики и представя данните в малко по-човешки вид:
Благодаря за програмата. Отлична работа!!!
димитар кисиов - специалист
maistora1965 написа:
n.ganev написа:
Супер! Сега се чудя дали да не викам майстора с боба, да вземам суджука, да предложа на Филма да вземе Алжирка и да палиме гащите и - Варна! или пак да ходя на Узана че вечерта тъста ме е канил да черпи за рожден ден :? . Май ще помисля до Зарезан. Иначе още чакам да ми донесат костилки от сини сливи ама трябва да измисля механизиран начин да ги начупя по на половина че ще са от едри сливи - " Стенлей".
Видях, че има нов отговор. brat4eda_81, нали знаеш вица за това колко дявола пазят в ада казана на българите :yawinkle: ?
Лошо няма даже се чудя дали да не си направим някъде един семинар :drinkers: на собствениците на Грейко да обсъдим новости да дадем предложения и препоръки :partyman:[/quo. Един мои познат ми разказа че неговото прасе чоплило пресни костилки от сини сливи.измивалоги и разполовявало идеялно.уникален габровски начин за раздробяване.догодина като излезнат пресните костилки ще снимам да покажа патента
masterpit - специалист
damyaniq написа:
Здравейте!Колеги споделете как прекарахте кабела на порта,при мен нещо не се затваря добре капака на горелката Не смея да го режа нали е още гаранционна Споделете как е при Вас :?:
Аз първо срязах капака от горе. После си намерих разглобяема букса. И си направих още една модификация след поредното спъване!!! :snakeman:

Прикачен файл

20150206_115812.jpg рс232

Прикачен файл

20150208_134316.jpg мод кабели
filmatoplo - майстор
:?Много кабели, за какво са всички.
alex_serviz - специалист
filmatoplo написа:
:?Много кабели, за какво са всички.
Много, много, колко да са много?
Захранването на горелката и шнека, кабела за помпата, t-датчика на котела, стайния термостат и накрая обсъждания интерфейсен кабел към компютъра.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: