Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
sevar - специалист
При вчерашният дъжд, дограмата протече. Не е нищо ново, или нещо невиждано. ;o)) Не беше много, почти като сълзене, при все че дъжда валеше насреща.

Лошото е че нямам и идея как точно от там протече. (Справка снимката към поста) Течеше от вътрешното уплътнение между крилото и дограмата. При положение че обкова е стегнал сравнително добре, и те това е вътрешно, а не външно уплътнение. И че дори и да е влязла вода от външното, то тя трябва да е в долната част на дограмата, не да избие през уплътнението, а и вода в дограмата нямаше. Възможно ли е да се е стичала по уплътнението. Някакви идеи?

Прикачен файл

3899.jpg
3899.jpg (41.37 KиБ) Видяна 3188 пъти

Прикачен файл

3897.jpg
3897.jpg (42.71 KиБ) Видяна 3192 пъти
prascho - майстор
Абе ако не ти требва прозореца тегли един зид и спират ядовете с течовете :-D . Аз така съм направил, всичко от север, изток и запад зазидано. Требва да тегля един зид от юг и съм готов :razz: .
rusev - специалист
Така като си тръгнал удари една стеничка и на мястото на вратата на помещението. Ще стане без течове. :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Вода е. Минава отдето си иска. Намери откъде е влязла и оправи проблема.
velsi - Почетен майстор
Вероятно имаш запушени отвотднителни отвори. Провери ги.
MASTER - специалист
n_a написа:
Вода е. Минава отдето си иска. Намери откъде е влязла и оправи проблема.
То е очевадно от къде е влязла, как да оправи проблема обаче ? :?

Направи една снимка на същото място, само че с поглед отвън.

От вътрешна страна отводнението изглежда коректно, ще ми е интересно да видя как е отвън.

Не знам какъв е бил дъжда вчера, но ако е бил много интензивен, придружен с вятър, е възможно всичко с отводнението да е О.К. , но просто да не успява да отведе навън всичката влязла вода.

Каква е широчината на крилото.

Ако започне да се повтаря често този инцидент, не е лошо да се сложи и точка за заключване и долу на хоризонталната част.

Тема "Теч от PVC дограма" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: