• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
Нека намерим най-тънките цени.
lov - майстор
silent написа:
Само днес....който иска да побърза...
http://www.buyincoins.com/?r=bicProduct ... 657&gid=30
Поредната мушингия с намалението. При опит за плащане отказва безплатната доставка и те мята на върбата да си патиш.
silent - майстор
Колега не знам къде теб те праща, но аз съм оставил за последните години сигурно 1000 долара в тоя сайт и никога досега не съм имал проблем с поръчка доставка обслужване или каквото и да е било друго...мога да кажа че това е един от коректните китайски магазини...и да отбележа че не е мой и нямам нищо общо с него...
kabel96 - специалист
Няма никакви проблеми.Само заради пробата ги купих. :weedman:
Thank you for paying your order B20150215378148942.Your transaction has been completed, and the details of this order are listed below.
A Shipment notice will be emailed to you once the package is sent out.
------------------------------------------------------
Date Ordered: 2015/02/15 16:38
Detailed Invoice: 201502150887704310

Products:
6PCS Rotary Tool Circular Saw Blades Cutting Discs Mandrel For Dremel Cutoff New #DS30(:DEFAULT) ---- $3.69 * 1

$3.69

Delivery Address
Фитилчо - майстор
Кабел, ти си по зле и от мен :lol:
Не вярвах, че има :lol:

Вчера пробвах да пробия тухла , четворка , с намерена бургия като от оня комплект на Алди - МИ НИКОГА няма да си купя такива бургии
Познай как се проби с хилти бургията :wink:

кЕтайската почерня отпред, отвърна се, не реже, само свири :shock:
lov - майстор
Хайде да не си мерим ония работи кой колко е похарчил. Влизам през таблет освен ако е от него причината макар че съм го правил много пъти. Плащане през пейпала всичко нормално докато се опитам да извъша превода и ми излиза че има грешка в опцията за безплатна доставка и да си избера друга.
Като се приера ще пробвам от компа щото май си ги бива и ми трябват.
silent - майстор
Отдавна с никой нищо не си меря....извинявайте за безпокойството...
kabel96 - специалист
Извън темата но пак по нея.Четири дена се опитвам да купя едно нещо от един немски сайт и като стигна до плащане сайта се побърква и не зарежда цялата станица.Писах на немеца и той ми го качи в ибей но и каза че проблеми с сайта няма.Накрая заради спорта пробвах от моя комп през хром и чудо сайта пее че се къса.Сега ще затрия Интернет експлодера и от компа на жената.
hidrazin - майстор
Какъв Интеренет експлодър бре? И малките деца знаят че:
Internet Explorer е най-добрия браузър, с който…. трябва да изтеглиш друг браузър! :lol:
:partyman:
lov - майстор
Те за това нали цял виц има :lol:
После се сетих защо не става от таблета, забранено му е автоматичната локализация. И трябваше ръчно да потвърдя адреса за доставката, а не по подразбиране
profesionalist_wood - майстор
Бре бре е нема такова животно да изпълнява 150 операции
http://www.topshop.bg/produkti-zadoma/twist-a-saw.html
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

Тема "Случайни попадения" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: