• 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 216
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
nv952 - майстор
Това е от днес.
Предполагам ,че заради силният вятър преди седмица в Бургас крушката е останала без предпазител.
IP ..... :-D
Изображение
FM STEREO - специалист
fikata написа:
FM STEREO написа:
Да,тоя бисер може и аз да съм го написал :-D
За подмяната на контакта мисля,че може да използуваш обикновен шоко,тоест сваляш капачката му и го слагаш на мястото на стария. Изключи захранването като сменяш контакта,внимавай да не те тресне тока!
Знаех си,грешка на правописа :wink:
elenmet - специалист
От моята колекция:

По улиците на Варна преди 10-тина години
Изображение

Електромерно табло на сградата на една общинска управа преди 1/2 година. Капаците на клеморедите са забравени отвън, за пломби няма да питаме, ама общината не може да краде.
Изображение

Как го прави македонското евн
Изображение

и малко художествен реализъм

Изображение
lov - майстор
nv952 написа:
Това е от днес.
Предполагам ,че заради силният вятър преди седмица в Бургас крушката е останала без предпазител.
IP ..... :-D
Тва си е класика в жанра кога се счупи стъклото. И ако е от малките колби тая дълга ламба няма да се събере ама не са знаели че има заместител ''оргинал''.
В подготовката за една проверка в една фабрика на времето от бързане така се бяха престарали че даже етикетите на бурканите не бяха свалили. :lol:
petrov_belota - специалист
Аааа моля моля ! Аз с ОЧИ съм видял как такава бутилка (само, че бирена) прилепва уникално здраво на крушка с нажежаема жичка (развива се направо с крушката ! :D ) Става направо IP66 ама за пожаробезопасност не давам гаранция :D:D:D
nv952 - майстор
http://flagman.bg/article/75809
Малко странна ситуация....не знам дали е точно за тук :? :)
пп Май ще е по добре да поста линка в майстори менте :?:
hidrazin - майстор
Ами ако не иска да си махне тялото от входа на блока има доста бързи и ефективни начини за го направи. :lol:
:partyman:
nv952 - майстор
Днеска от много време на сам,не съм минавал през подлеза...та кво видях.За тези дето не знаят,през тоя подлез минават много деца от два комплекса в Бургас за училище...Проводниците си висят и всяко дете може да пипне от любопитство :shock:
Нямах с какво да проверя дали е "под напрежение" :sad: Тоя контакт беше изкаран преди 5 години за едни магазини дето продават.
Изображение
Gadnyara - специалист
Е, при цялото възмущение, което изразявате, защо просто не окъсихте проводниците, та да се обезопаси (ако изобщо има напрежение) :?:
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 216

Тема "ЕЛ. АБСУРДИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: