• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Всички имаме коли, нали ?
schuldiner - майстор
crez написа:
То,има ли армия, та да водят на отчет и частни машини :lol:
Пари има, мозък няма. Ако се замислиш, единствената файда на Демокрацията е, че съкратиха армията дебили хрантутници. В тоя смисъл, не ми хвалете военната техника - или са я правили с гъза си, или харчи сякаш ще превземат Кувейт, а най-често и двете.
Тука се навъдили едни бордови УАЗ-ки, разнасят дърва за огрев из вилната зона. Нямат грешка - товарят без проблем два кубика, минават навсякъде офроуд, габаритите им малки, като за нашите пътища-пътеки... Е, единият склад е на 150 метра от вкъщи. Харесах колата - как товари, как ръмжи, бензинка 2,4 с газово, 4х4 централно разположен двигател... моята тойота на книга е същата. Повозих се малко, на половината път ми се отщя. Та, страхотни коли са, ама да не съм аз вътре.
profesionalist_wood - майстор
Народе,взех решение.(удряйки ръка на масата) Ще ремонтирам старата си кола Варшава комби 224 от 1973-та година...
Очаквайте снимки скоро преди да пристъпя към ремонта. :-D Фордо го пращам в пенсия :-D
ESPACE - майстор
Отлично решение. Смяташ ли да я караш след реставрацията?
Йес! :-D Всекидневно ще я карам
ZEDYCUS - майстор
Браво. =D> Почни също така да реставрираш заедно с Волгата и едно такова.
Изображение
Каква Волга бе? :-D Имам налични Варшава и Форд,Пежото замина при циганите
nikolson - майстор
С разход около 20 л на 100 км това е едно мъдро решение. Все пак горивата поевтиняха. :-D
ZEDYCUS - майстор
Прав си грешката е моя. :prayer: За Варшава, справка горе, поне две цистерни за реставрация. :-D
16 на 100 е :-D Хубавото е че стават с части от Газ,Жук и Ниса.
Може да я ползвам за сватбени тържества и абитуриенти че нещо няма пара напоследък. :?
Ти знаеш ли какво чудо беше Волгата навремето? Така лапаше масло че беше отврат
ESPACE - майстор
За реставрацията-браво, за всекидневното каране - голям смях.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Мнение за Дачия Сандеро ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: