• 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 126
Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
Аааа,щото не беше посочил че е от МАГАЗИН....окей,извинявай
емо ем - специалист
Колега silent имам усещане, че дискусията започва леееко да прехвърля границите на добрия тон, предлагам да поохладим малко напрежението. Не влизам тук да споря, каквото писах - писах, който иска да разбира - нека разбира, който не иска да разбира - да не разбира.
Считам мнението си за справедливо и се учудвам, защо толкова се нервиш и твърдиш че Никой никого не кара насила да купува? Хе-хе, аз пък никого не карам насила да продава, или нямам право на мнение?
Колкото за бензин, ток и т.н. има си форуми и за тези неща, не е тук мястото да питаш кой скача и кой не скача...
Хайде със здраве!
емо ем - специалист
Колега Стиви, нямам много какво да ти отговоря, ти просто си неотразим! Всичко ми е ясно освен едно: вместо да правиш изцепки кой кого мрази, какъв му е негативизма и да даваш акъл кой, как да забогатява, какви тирове да внася и пр. защо не вземеш да покажеш на всички тук колко си позитивен, а? Защо не вземеш да изкупиш всички стеги на продавача по 65 лв. броя, пък да дойдеш тук и приложиш копие от платежния документ, за да видим и разберем какво е истински позитивизъм. Тогава ще призная, че мислиш позитивно, иначе остава чесане на клавиатурата и мерене на тирове... :-D
silent - майстор
Важното е че Берое би лудите...така че по този повод можеш да пишеш квот си искаш колега...кусур няма да ти вържа...
la_bamz - специалист
Много не съм съгласен с Стиви и silent. Не е въпроса в това дали някой би ги дал тези пари или не, а в това, че има хора които купуват неща които им трябват на нереално високи цени ( когато не са напълно запозната с материята ) заради такива смея да твърдя "тарикати". И аз съм бил в такава ситуация, поради липса на знания и време да потърся, по някога съм купувал скъпи или по-точно, по-скъпи от реалната цена продукти. Така че не говорете за това какъв му бил бизнеса и други такива ... това не е бизнес, не е и някакъв вид работа, а просто безочлива тарикатщина от страна на някой хора ( визирам "тарикатите" в продавалника основно). Това да го правим и ние не е въпрос на възможност, а по-скоро на желание, или по-скоро нежелание да се възползваш от незнанието на хората. И да стоя за зад това, че съм постнал обявата тук, дори един човек да е разбрал, че е скъпа стягата, е имало смисъл, а още повече ако е някой ентусиаст, който би спестил ( било то и 2 лв) за да си купи нещо друго което би му било полезно в професията или хобито.

Не е ЗЛОБА това което съм искал да направя с показването на тази обява ( далеч съм от мисълта, че съм единственият който е видял обявата), просто реших, че би била причина някой да не направи грешката да даде толкова пари, и ако е така съм доволен !!!
Мдааа като знаем какво вика накрая алчния българин.....,,Кой ми сра в гащите?,,
Да не говорим че преди време влязох в спорс продавач в продавалника да ми намали цената на едни фрезери. той ми вика немски са ама не знаел как се казват и били много качествени. Питам го има ли маркирано за дълбочина на фрезера,фабричен надпис на производителя на опашката. Не ще да отстъпва от 100 лева,а такива ги има същите китайци на Запад за 15 лева........
silent - майстор
Докато всеки гледа в канчето на другия все ще сме така...зле....има търсене и предлагане и цената се определя от това...а не кой колко товари и какво ще спечели...и навремето в соца 1долар беше 1лев ма на магурата беще 3лв..и се харчеха като топъл хляб...просто подобни вопли да защитим бедния неграмотен купувач от алчния продавач въобще не са актуални в днесшно време и са по скоро смешни..аз пак казвам ... цакат ни с топла бира ежедневно ....като се почне с Петрола и стигне до АЙфона...вие сте се лепнали за стягата на някакъв си от продавалника ..и се питам от истинска грижа за заблудения купувач , от идеята как така някой ще вземе да изкара 20лв ...или да покажем колко сме умни че и ний пазаруваме от чужбината на ниски цени и пием уиски и ядем бонбонки тик так...последното е от един филм... просто цялата тази истерия е смешна.... а ако трябва да се изрази обществена позиция и несъгласие..то е елемантарно...вместо да коментирате не купувайте... коментирайте като искате и недоволствайте за тези неща които са скъпи но без които не можете....
bulhomes2 - майстор
http://olx.bg/prodavam-bantsig-drven-i69082854
Дървен банциг. 100 лв са нищо за труда и материалите, но предполагам, че нещо "тръпне" непоправимо и затова се отказва от него. Но може и да греша де...
griffin - майстор
Това което е зад горното колело листа странно ми напомня на пдч от мебели от татово време. Може и да се лъжа но конструкцията ми изглежда доста по-ефирна от варианта на матиас :-)
Не ми допада,дори да прилича визуално на оня канадеца банцига. Просто като го гледам е недовършен
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 126

Тема "Добри попадения в OLX - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: