• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
Всичко за дърводелството
profesionalist_wood - майстор
Иване,колко кинта даде досега? Щото такива има в Ташев на фирмата Pinie. Ама почти същата конструкция е
ZEDYCUS - майстор
Профи за това ли говориш, цена не видяхИзображение
Аз колко съм дал :wink: -нали знаеш какво казват Кеф цена няма. Иначе ако толкова те интересува, ще ти кажа.
Ако някой е мераклия сам да си сглоби, ще дам и координатите на фирмата за лазерно рязане в Пловдив, хората пазят файла, иначе забравих да си взема чертежите които им оставих. :partyman:
griffin - майстор
За палеца може да завариш една глуха тръба отпред в която да се вкарва метално или дървено парче :-D
nikolson - майстор
=D> Това е менгеме от най-висок клас. Евтините менгемета в Англия са от алуминий. Тъй че няма място за сравнение.
bimbaeco - майстор
Браво, Ванка, изпипал си го отвсякъде.
ZEDYCUS - майстор
bimbaeco
Браво, Ванка, изпипал си го отвсякъде.
Мерси Мишо. :partyman:

Напредъка от сутринта. :arrow:
Щифта за въртока с винта го направих от опашка на боргия 5мм, а пробивах с 4,8мм. Пробих малко на една страна за да не отслабя винта, ако е в средата.

Прикачен файл

15022015663.JPG

Прикачен файл

15022015664.JPG

Прикачен файл

15022015665.JPG

Прикачен файл

15022015667.JPG

Прикачен файл

15022015668.JPG
ZEDYCUS - майстор
И още две снимки. Събрах двете водещи оси с винта със задната планка, получи се съосието и винта се върти без да замята. :partyman:

Прикачен файл

15022015669.JPG

Прикачен файл

15022015670.JPG
griffin - майстор
:supz: колко кила ще тежи това чудо накрая :-)
С какво ще го заваряваш че гледам пластините са като на танк :-).
ZEDYCUS - майстор
С на Пансим електрожена. :cool: Към 10 кг сигурно ще има, ще го премеря като е готово. :partyman:
griffin - майстор
Ще скосяваш ли детайлите преди да ги вариш? Питам защото такова желязо само на картинка съм виждал.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

Тема "Дърводелско менгеме за тезгях ( копие)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: