• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Всички имаме коли, нали ?
profesionalist_wood - майстор
Що да е смях? :lol: В Америка си ги карат реставрирани...дори Чип Фус им прави боклуците за 15 000 долара и всички са доволни. Ех,да имах Зис 110 щях да пукна от радост,ама....
ESPACE - майстор
Като караш денем колко Варшави и Волги срещаш? Или си мислиш, че само на теб ти се намира подобен курник за реставриране. Работата е трудна, неблагодарна като накрая ще имаш един тромав, гаден за каране бензинопиец и мерака ти бързо ще угасне.
hidrazin - майстор
ЗИС 110 си е краден 1:1 от Packard 180. Руснаците така и не се научиха да правят леки коли.
:partyman:
stiv1961 - майстор
профи, не мислиш ли че вече се уливаш с тая америка( нарочно пиша с малки букви)- америка та америка. Ми стой си там и си карай буици, доджове и кво ли не. А за форда...... ти си го писал в подписа си :supz:
DundyTheCroc - майстор
Винаги съм вил фен на проектите по възстановяване, така че подкрепям с две ръце. Това чудо Варшава обаче не съм сигурен, че ще е баш за ежедневка. Ако има вариант да се смени двигателя с нещо по-съвременно, да и се турне една газ и да се сложат дискови спирачки отпред може и да стане интересна машина.
Аз на това чудовище не бих сложил дори съвременно радио защото масата му е ,,+,, а не ,,-,, като на нормалните коли защото може да се подпали колата. Да му сложа съвременни дискови спирачки? Съмнявам се че ще стане транстплантацията....Ами за газ е още рано,като го отворим двигателя и като видим че е наред ще го мислим този вариант. Хубавото е че е последен модел точно в годината която спират производството му. И кажи-рече е по усъвършенстван отколкото моделите 1951г или 1966г. В Петък като ида във провинцията и ще нащракам снимки а и не е изваждан от 1973г точно когато е купена и и ма 15 000 км.Тоест двигателя ще е като нов.
И предлагам да си ги качвам етапите на ремонта тук в нашия любим форум. Нямам много желание да ги качвам в Офроуд форума. Все пак ние съфорумците тук сме известни със своята изобретателност в интернет пространството. :partyman: Гаранция че ще светне като нова кат оонази оберфрезичката Крафтсман
Доколкото помня че имаше масово таксита варшави в София през 70-те и 80-те.
Абре,тая кола сън не ми дава! :-D
Svetoslavoff1 - майстор
Профи, от Сандеро през УАЗ до Варшава(засега) - що не прекръстиш темата на "терзанията на младия Вертер" - шегичка:)
:partyman:
Нали знаеш,че човек преди да предприеме нещо винаги си прави сметка колко ще му излезе....сметката ми е:- с наличните пари поправям Варшавата от времето на египтяните защото имам всички налични части и нямам липси по нея ,а Фордо го продавам и паричките заминават в бурканбанк. :partyman: Дачията ще я оставим за други времена защото щеш не щеш ти лепват автокаско за по 1000 лв за 3 години и плюс лихвите с изплащането и става една.....
DundyTheCroc - майстор
Щом няма да слагаш газ с какъв бензин ще го караш, 95 с добавка заместител на оловото става ли?
Gadnyara - специалист
С безоловен. Какво му пречи?
Все едно да питате, повечето коли на газ имат ли мазилни измислици - не, нямат нужда.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Мнение за Дачия Сандеро ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: