Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
Почти нищо за това количество.
ico_3 - специалист
[quote="masterpit"][quote="damyaniq"]Здравейте!Колеги споделете как прекарахте кабела на порта,при мен нещо не се затваря добре капака на горелката Не смея да го режа нали е още гаранционна Споделете как е при Вас :?:[/quote]

Аз първо срязах капака от горе. После си намерих разглобяема букса. И си направих още една модификация след поредното спъване!!! :snakeman:[/quote]

Може ли снимка само на кабела за компютъра.Данните в реално време ли са,не може ли да закачам компютъра и да видя стари данни или трябва да има постоянно включен комп към горелката.
masterpit - специалист
alex_serviz написа:
Един въпрос към тези, които осъществяват вече "отдалечена" връзка с горелката: Коя програма използвате за връзка между двата компютъра? Тим Вивиер или нещо друго? :?
Аз използвам TightVNC. Има и приложение за андроид и обмен на файлове.
ediv - специалист
НАЗДРАВЕ на всички съ4УМНИЦИ и честитТрифон Зарезан
masterpit - специалист
ico_3 написа:
Може ли снимка само на кабела за компютъра.Данните в реално време ли са,не може ли да закачам компютъра и да видя стари данни или трябва да има постоянно включен комп към горелката.
Компютърът трябва да е свързан към контролера на горелката и да е стартирана програмата за мониторинг. Това е единственият начин да видите данните за работа на горелката, в реално и за минали периоди!

Прикачен файл

cable.jpg Кабелът трябва да е прав не кръстосан. Вижте указанията в упътването за работа с контролера на горелката от сайта на "Натурела"

Прикачен файл

file_24.jpg
file_24.jpg (20.04 KиБ) Видяна 2117 пъти
alex_serviz - специалист
ico_3 написа:
...Данните в реално време ли са,не може ли да закачам компютъра и да видя стари данни или трябва да има постоянно включен комп към горелката.
За периода, през който горелката е свързана с компютъра може да се гледат "живи" данни. Данни за минал период можеш да гледаш единствено за времето, през което горелката е била свързана с компютъра и съответно са записвани в него.
Един път като свържеш компютъра с горелката лесно ще се ориентираш какво можеш да гледаш!
Опс..., сега видях, че и masterpit е отговорил!
Ако ти си правиш кабела - виж, че 2-ро краче от единия куплунг отива на 2-ро на другия, съответно 3-то на 3-то и 5-то на 5-то!
Да не ги обръщате ( 2-ро на 3-то и обратното 3-то на 2-ро ). Ако се кръстосват - няма да тръгне!
filmatoplo - майстор
:? Оплетоамеса в тия кабели, елемти в електрониката, в момента съм с 2 смартфона, с единия си слушам гръцко,с другия пиша, междувременно гледам и телевизор, отделно до мен е и личния ми телефон -набетете го че хептен да се оплета :lol: Добре че в моя град нямат тоя мерак за контрол над горелка.
ico_3 - специалист
Кабела как се води?Намерих един който е с usb от единия край дали ще стане?
Browning - помощник
filmatoplo написа:
:? Оплетоамеса в тия кабели, елемти в електрониката, в момента съм с 2 смартфона, с единия си слушам гръцко,с другия пиша, междувременно гледам и телевизор, отделно до мен е и личния ми телефон -набетете го че хептен да се оплета :lol: Добре че в моя град нямат тоя мерак за контрол над горелка.
Да бе ти ще кажеш че няма :axe: .Последни опити правя да се справя с това GREYKO и ако не се справя и котела и горелката ще ги пратя на най дълбокото в морето.
alex_serviz - специалист
Browning написа:
...Последни опити правя да се справя с това GREYKO и ако не се справя и котела и горелката ще ги пратя на най дълбокото в морето.
Преди да ги метнеш в морето, само обяви това си намерение. Ще се изкупят като топъл хляб ( е, не на цената за придобиване, естествено! ).

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: