• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Johny - майстор
Вчера в тази кооперация видях два "лихт бутона" до банята и в кухнята. Отделно има трети до входната врата за стълбището. Някой да има идея за какво биха служили, тъй като в момента не става ясно. Хората ще правят ремонт и мисля просто за ги замажа в стената. Жилището е било общинско и през годините може някой да се е занимавал с "творчество" :-D. До този в кухнята например има и нормален ключ за осветлението. Не ми се занимава с прозвъняване по кутиите, защото не виждам смисъл от това, но пък ми е любопитно.

Прикачен файл

1.jpg
fikata - майстор
+1 вентилационна система с отдушници от мокри помещения и санитарни възли с вертикални щрангове до подпокривното пространство. Там с вентилаторът сработва и реле за време.
Johny - майстор
Aaaaa ясно, там едно време живееше кмета. За това са напред с технологиите...
Кики - специалист
Това си беше общоприета схема през 80-те, добра е ако всичко е ОК и вентилатора не шуми много на комшията на последния етаж, пък и тока се натрупва на общия електромер :supz:
zz_stefanov - майстор
Може това да е единствения начин за вентилация.
Живях в блок където вентилацията на баните беше прекарана през някаква вентилационна/филтрираща уредба в подпокривното пространство. Уредбата не работеше, но и отдушниците не теглеха изобщо :sad:
galin56 - специалист
zz_stefanov написа:
Може това да е единствения начин за вентилация.
Живях в блок където вентилацията на баните беше прекарана през някаква вентилационна/филтрираща уредба в подпокривното пространство. Уредбата не работеше, но и отдушниците не теглеха изобщо :sad:
Е то щеше да е интересно ако кажеш:
"Уредбата не работеше, но отдушниците си теглеха яко."
hidrazin - майстор
Аз пък ми беше интересно дали ще открия къде се намира сградата от снимката на Johny. Отне ми цяла цигара време. :-D
Кръстовището между бул."Парта" и Св.Кл.Охридски. :-D Е това само за спорта.
Между другото не съм ходил никога в Монтана. Преди много години само минах от там. :?

ЕТО ТУК
:partyman:
jekasus - майстор
Ба, колко време се чудих за къв .уй тоя бутон до баните.
Сега вече ми интересно, дали има(имало) вентилатори в подпокривно :-D
  • 1
  • 2

Тема "Лихт бутони?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: