Търсих такава тема,но не намерих
Я кажете на какво мнение сте щот напоследък,чувам все такива глупости.Понеже с десен волан са по евтини ....такива като мене (аз никога няма да взема такъв ковчег
) ...демек на моята възраст им се вижда добра идея ама на мен изобщо не ми се вижда така.
Първо и най вече заради изпреварване.Ако искаш да видиш дали има някой трябва да изместиш половината от широчината на автомобила и вече може да те е отнесъл някой ТИР.
Другото е че на тези коли се слагали камери на мястото на пътника до водача.
Каквато и камера да е ...не става!По добра "камера" от окото на човек и преценката му няма.
Третото е че аз не мога да свикна да ръгам скоростите с лявата ръка.
Просто съм десничар и ще ми е много неудобно.
Сега сте вие ....
Ако някой кара такава може да сподели опит.А пък и напоследък виждам често микробуси с десен волан.

Я кажете на какво мнение сте щот напоследък,чувам все такива глупости.Понеже с десен волан са по евтини ....такива като мене (аз никога няма да взема такъв ковчег

Първо и най вече заради изпреварване.Ако искаш да видиш дали има някой трябва да изместиш половината от широчината на автомобила и вече може да те е отнесъл някой ТИР.
Другото е че на тези коли се слагали камери на мястото на пътника до водача.

Третото е че аз не мога да свикна да ръгам скоростите с лявата ръка.

Сега сте вие ....
Ако някой кара такава може да сподели опит.А пък и напоследък виждам често микробуси с десен волан.
Последна промяна от nv952 на пон фев 16, 2015 9:09 pm, променено общо 1 път.