Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
Когато си поръчваш котела е достатъчно да споменеш, че монтажа ще е на вратата и Плазмата си свършва работата :yawinkle: . Както е със страничния монтаж.
filmatoplo - майстор
Да видим кой ще е късметлията на котела с монтаж на горелка на вратата, щом е тъй. :)
LazarGanev - "Велик майстор"
Добре де Филме - какъв е зора за чистене на горелката? Аз две зими я ползвам без да съм я чистил, изгорил съм 5-6 тона пелети. Ако реша да я чистя - един болт развивам и я свалям за минутка от фланеца. Според мен страничният монтаж има повече предимства, ама зависи и от мястото в котелното де. Затова всеки има възможност между трите места за монтаж.
n.ganev - майстор
Ако трябва идвам с едно Жибо, вадиме удавника от морето, вземам му вратата, връщам се тук и подменям вратата и сме готови :-D !!!
filmatoplo - майстор
Аз само предположих кое може да изглежда като неудобство, той да си каже кое не му харесва по котел и горелка -ако е разхода това не се брои, той е обявен в инструкциите като КГ на час.
n.ganev - майстор
От това което съм чел разбрах че се наложило да се прибира от лов поради проблем - но какъв така и не разбрах :? . Извинете, но от лов си тръгвам само при обявена бедствена ситуация! Нека колегата сподели.
filmatoplo - майстор
По спомен Пелети джам,
LazarGanev - "Велик майстор"
Ааааа, това ли било - ясно. Имаше една партида със сбъркани платки - едно съпротивленийце колкото главата на карфица е причината. Просто Броунинг се е оказал един от "късметлиите". Днес е неделя, максимум до сряда проблемът може да се отстрани.
n.ganev - майстор
Сменяй платката :-D . Аз не се наемам за съпротивлението - нали съм с дограма, а и цяля седмица чакам за новите "стъклопакети" :cool: .
geniya - специалист
LazarGanev написа:
Ааааа, това ли било - ясно. Имаше една партида със сбъркани платки - едно съпротивленийце колкото главата на карфица е причината. Просто Броунинг се е оказал един от "късметлиите". Днес е неделя, максимум до сряда проблемът може да се отстрани.
Лазаре, поясни моля.За Грейко ли става въпрос, че е със сбъркан резистор?

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: