Мечтата на всяка домакиня
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ДАЛИ ЩЕ ТЕГЛИ С ТЕЗИ ЧУПКИ КЪМ КОМИНА
desislava_7805 - напреднал
нямам си идея. какво може друго да се измисли?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Всичко е измислено!
Вържете кюмбето за комина така както го мислите и запалете.

Имам предложение към теб. Вземи гилям лист и напиши всичко което ти трябва и чети по всеки въпрос всичко. Води си записки.
Правиш впечатление на абсолютрно невежо извънземно. Няма как човек да ти помогне, ако продължаваш да не разбираш нищо.
ама аз ако съм в час с тези неща няма да питам.нали се сещаш.и без грубости!!!!!!!!! много наши познати които имат камини сме питали как може да свържем печката но те не могат да ни помогнат затова се обърнах към вас мисля че тук не всички които задават въпроси разбират :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Няма никакви грубости.
Имаш проблем и търсиш решение.
Показвам ти начин, подавам ти решения. Некомпетентна си ама много и даже да ти е пред очите прекрасното вярно едиствено решение няма как да го познаеш.
Успокой се, приеми че пиша добронамерено и разумно. Че повечето хора са тук защото са добронамерени и разумни.
И започвай с образоването си. :)
Апартамента е в процес на ремонт.Хаправихне банятя,прекараха ни тръбите за парното,не уточних че бойлера също ще е свързан за печката.Не мога да си поръчам кухнята защото е проблема в тези тръби.Имаме човек който се занимава с парното но въпреки това се притеснявам.Ако направим всичко а после с печката не се получи ??????А няма другаде къде да я сложим.
Майстора казва че ще стане ама нали ги знаете щом ще си вземат парите всичко става а пък ни излиза много солено и ако не стане ще трябва да го обивам :lol:
Sigi - специалист
Не е добре камина с водна риза да се пали без да циркулира вода през нея.
Ние сме скрили нашия кюнец с гипс картон, под който има вата с алуминиево фольо. От пет години я ползваме и не сме имали проблеми.
при вас на какво растояние от комина е печката
Sigi - специалист
При нас е под дупката точно. При вас какво разстояние трябва да премине кюнеца?

Тема "моля ви за помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: