Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
Гаранционният им срок е 3 години, а нещата можете да ги връщате без проблем и без причина даже до 1 месец след покупката.

П.П. Колегата ме е изпреварил...
mitko64 - майстор
anabolicbeast написа:
mitko64 написа:
Имаха с пневматика 18v Еинхелско Парксайдче, 1J, преди година и половина. http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... %20LI%20A1 Не се знае дали ще ги пуснат. Сега нашите мислят да атакуват със серията на 10,8V,приготвили са вертчето и дремелчето.
Гледах ги тия 10,8 волтовите, не съм им мераклия. Перфоратора го чаках доста време, но след като се разбра, че са приключили с Айнхел се отказах, той така и не дойде до нас. И на него му даваха ДО 40Нм каквото и да значи това, отделно 1 Джаул за сметка на Бош Юнео, който е 0,5 и двойно по-скъп и нестандартен откъм консумативи, абее отвсякъде и струваше перфораторчето!
Явно са се усетили обаче и започват да ги правят на една платформа засега като гледам 10,8 волтовите и вълната от 18 волтови са с еднакви батерии. Време беше! Явно са се вслушали в потребителското мнение, затова ги уважавам.
То пък след година и половина, взе че пак се появи http://www.lidl.de/de/parkside-2-gang-a ... ageSize=36
atanasov2004 - специалист
Привет :) Минах снощи през Лидъла, взех още едно сгъваемо жълто трионче и една ножица за 5,50лв. Мога да кажа че триончето е едно към едно с тези дето ги пуснаха миналата година...Много добри са за тези пари: никакви клони на дървета, както и стари лози не им се опират :-D, много е "зло" това трионче. Удобно е при резитба на лозя и плодни дръвчета...Ножиците обаче не са както предишните, нищо общо, но за 5,50лв толкова, миналогодишните баха друг модел - лят алуминий и по така...ама и паричките - 10лв, но си струват. Пиша щото сезона дойде и някои хора почваме да режем.... :wink:
mitko64 - майстор
Имам от тези ножици с алу. корпус, тип наковалня- голема пръчка са- острието колкото и да се пристяга, се клати сериозно. Имам пластмасови, зелени, пак с наковалня, подобни на сегашните= много са по- добре. Трябва верно да мислиме за градината вече, гледам в Германия ще пускат иноксови вили,лопати, прави лопати за по 12 евро. Днес бях до Баухаус, та оглеждах от обикн. стомана цените, по 19, 20 лв., май са на сметка лидълските, ако ги пуснат и тука.
stan73 - майстор
Предните, готините ножици от по 10 лева бяха тайванско производство и ми се виждат много качествени. Сегашните какви са ?
А такъв трион имам от поне 5 години, купен от сестринската верига - Кауфланд. Също "цепи мрака", мноого съм доволен. Рязал съм с него какви ли не клони - акация, смокиня, праскова, ябълка, ясен, круша и лоза.
mitko64 - майстор
Аз си карам със злодейката от дърводелския комплект Powerfix. Верно не се сгъва, но е по стабилна за рязане.
atanasov2004 - специалист
Сгъваемата злодейка е перфектната в лозе. Понеже имам доста лозя, дори ползвам помощник, сравнявам цена-качество колеги. Като се сгъне и я мушкам в гумения ботуш :-D и ми е подръка по всяко време. За мен е по добре ако ми съсипе някой помощник евтин инструмент, отколкото скъпа маркова ножица :) Дори за един сезон да режеш с такива инструменти пак си плащат парите...
nikolson - майстор
Вместо злодейка, ползвам трион за гипскартон с пластмасова кания. Хубавия чапраз позволява лесно рязане и на сурови дъски.
Фитилчо - майстор
nikolson написа:
Вместо злодейка, ползвам трион за гипскартон с пластмасова кания. Хубавия чапраз позволява лесно рязане и на сурови дъски.

И аз така, даже е кофти марка, топмастер и реже супер дръвчета :roll:
mitko64 - майстор
Излезе новата брошура. Е, трета седмица вече голем запек откъм инструменти. Една водоструйка само са отпуснали.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: