• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10
Всички имаме коли, нали ?
stiv1961 - майстор
profesionalist_wood написа:
Не си заслужава да дадеш 1000 за да ти обърнат волана,защото не се знае дали ще е качествено направено....заеби,купи си една читава с малко повече парички и си свиркай
То това беше преди десетина години, сега си имам читава- венто..... ама не като на тинки :-D , гледам сега се оплаква от стартер и акумулатор :cry:
KingLin - майстор
crez написа:
... Може ли такъв водач да се счита безопасен и активен участник в движението.
Аз не виждам нищо нередно в действията описани в цитата ти. Според мен човека е описал личните впечатления от управлението с десен волан.
Ето тази част е съществената:
предпазливо естествено и си преценяш
Ако си рисков шофьор преценката ти винаги те доближава до произшествие дори и с лява дирекция. Обратното - ако не си рисков шофьор и осъзнаваш малките недостатъци на десния волан това дори те прави още по предпазлив което е добре.
shotik - майстор
Няма да пиша за предимства и недостатъци ,даже няма да е за возилата с десен волан.
На всички магистрални локомотиви пултовете са в дясно , нищо че се осъществява движение по десния коловоз при двупътен участък . С нищо не ме е затруднило толкова години да управлявам с лявата ръка !
Дори са ме питали,лесно ли се адаптирам като от лека кола се кача на локомотива/ или обратно/- ами няма нищо страшно,качваш се и тръгваш !

То имаше преди години изказвания,че някой си /някоя си/ се учил да кара кола с лост на скоростите на пода ,как ли ще кара Трабант,Вартбург или друга кола с лост за скоростите под волана или на таблото .
profesionalist_wood - майстор
Е,Тоше,аз тепърва ще се уча да карам с лост на скоростите под волана.....защото не съм карал досега с такова местоположение
nv952 - майстор
stiv1961 написа:
profesionalist_wood написа:
Не си заслужава да дадеш 1000 за да ти обърнат волана,защото не се знае дали ще е качествено направено....заеби,купи си една читава с малко повече парички и си свиркай
То това беше преди десетина години, сега си имам читава- венто..... ама не като на тинки :-D , гледам сега се оплаква от стартер и акумулатор :cry:
:? Той нещо се загуби....не го виждам напоследък да коментира.
stiv1961 - майстор
Снощи го мернах за малко, беше пуснал едно оплакване ама гледам днес ни той, ни темата му :?
crez - майстор
Този не е с десен волан ноооо.... е американски "перфектен шофьор" :lol: https://www.youtube.com/watch?v=cnghP8XOij4
Последна промяна от crez на ср фев 18, 2015 1:09 pm, променено общо 1 път.
dadko - майстор
crez написа:
Този не е с десен волан ноооо.... е "перфектен шофьор" :lol: https://www.youtube.com/watch?v=cnghP8XOij4
Този от клипа е на 92 години...
crez - майстор
Не съм много уверен :? като гледам стила на каране, че е на 92г. силно ме съмнява цифрата"9" :wink:
profesionalist_wood - майстор
Брей ама много лесно падна бронята,да не е лепена с дъвки?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10

Тема "Какво мислите за колите с десен волан?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: