От години ползвам електричарски отвертки на Вера, изключително съм доволен, никакви оплаквания от тях.Последно си купих новата модификация с лазерно набраздените върхове...след около година ползване падна набраздяването, но съществена разлика в захвата на винтовете не намирам.С една обикновенна, черна, 4мм широка отвертка вадя ядката от боркороната като дупча дърво(30-40мм), изгъва се почти на 90 градуса, колегата не вярва на очите си, и си е все права здрава и безотказна.Имам клещи на Книпекс, като изключим малкото мръсотия по дръжките вобще не са се променили, режат по същия начин и зглобката не е мръднала.Имам шестограми на СетаФорм, който заедно с едни лидълски ги бях забравил в багажника на колата под кората при резервната гума, СетаФорм-а раждяса, лидълските не, а като здравина разлика не намирам.
Такаче въпреки че са скъпи, не случайно се наричат професионални.Колко съм си късал нервите с разни боклуци от сорта на топ мастер.Друго си е човек да работи с качествен инструмент. Вече сам се дразня като влезна в бриколажа и там подобните, как нямат с какво да ме излъжат да ми вземат парите.Имаха Книпекс и Вера, от известно време не ги предлагат.Само болтер, дръжката на отвертката се върти, върхът обаче не!!!Ха свърши си работата.
Такаче въпреки че са скъпи, не случайно се наричат професионални.Колко съм си късал нервите с разни боклуци от сорта на топ мастер.Друго си е човек да работи с качествен инструмент. Вече сам се дразня като влезна в бриколажа и там подобните, как нямат с какво да ме излъжат да ми вземат парите.Имаха Книпекс и Вера, от известно време не ги предлагат.Само болтер, дръжката на отвертката се върти, върхът обаче не!!!Ха свърши си работата.