• 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 216
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Krass - майстор
Gadnyara написа:
Е, при цялото възмущение, което изразявате, защо просто не окъсихте проводниците, та да се обезопаси (ако озобщо има напрежение) :?:
:megaeek:
nv952 - майстор
Krass написа:
Gadnyara написа:
Е, при цялото възмущение, което изразявате, защо просто не окъсихте проводниците, та да се обезопаси (ако озобщо има напрежение) :?:
:megaeek:
:-D Изпревариха ме....
Gadnyara - специалист
Кое ви притесни толкова? Не сте ли попадали в ситуация да е нужно да "свалите" предпазител/ДТЗ без да знаете къде е или без достъп до табло :?:

П.п. Описва се огромен риск за деца, а усилието, което е положено се изразява в снимка за форум! Затова изобщо коментирах.
Krass - майстор
А дали има ДТЗ и дали предпазителя не е преоразмерен. Следователно - опасност от изгаряне от волтовата дъга, запалване на таблото, от там и пожар.
nv952 - майстор
Ай ти ако си носиш само смартфона и ключовете кво би направил.
Утре ще си взема фазомера и изолирдбана и ще го оправя...
Gadnyara - специалист
Добре, не знаете как. Като имате смартфон, поне звъннахте ли в общината да съобщите?
@Krass: Малко преигравате. Струва ми се, че се напъвате от спортна злоба в момента...
Чао.
nv952 - майстор
Gadnyara написа:
Добре, не знаете как. Като имате смартфон, поне звъннахте ли в общината да съобщите?
:lol: Да не би да живееш извън България?
На "общината" и трябваше 2 години да смени изгоряла крушка на стълба пред входа....а пък кво да говоря за контакта
може след 20 години да го оправят.Пък и не мисля,че общината е длъжна,защото търговеца го ползва,което значи че той го е сложил(през лятото има хладилници за сладолед...по спомен)
Chefo77 - майстор
Ти да не си някакъв прероден Тинки? Откъде знаеш как ще реагира общината, когато И подадеш сигнал за опасност? РЕАЛНА опасност? Нали всичко се записва, дали някой ще си сложи главата в торбата и няма да реагира, след като преди 2 седмици платиха 550 000 за едно дърво, паднало върху човек? Как може да сравниш такава опасност с изгорялата крушка пред входа ви, да не е единствената крушка в целия квартал??
nv952 - майстор
Понеже се познавам и знам,че няма да мога да заспа,взех си мултицета,резачките и изолирбанда и си направих една нощна разходка.
Проверих и Слава Богу нямаше напрежение,но за всеки случай пак ги изолирах. :)
Прав си Чефо,относно сравнението със лампа.Това за сумата не го знаех.
Изображение
kuger - майстор
Chefo77 написа:
Ти да не си някакъв прероден Тинки? Откъде знаеш как ще реагира общината, когато И подадеш сигнал за опасност? РЕАЛНА опасност? Нали всичко се записва, дали някой ще си сложи главата в торбата и няма да реагира, след като преди 2 седмици платиха 550 000 за едно дърво, паднало върху човек? Как може да сравниш такава опасност с изгорялата крушка пред входа ви, да не е единствената крушка в целия квартал??
Да, бе, щото на общината и пука, та затова почти всички стълбове на уличното осветление са с разбити и отворени кутии.
До колкото зная, уличното осветление не го поддържа общината, а специално наета за това фирма.
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 216

Тема "ЕЛ. АБСУРДИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: