chungata написа:1mm ламарина на 70 см дължина съм ги пуснал 5 см ширина на шинатаPETROV68 написа:Колега дай подробности за материала и технологията на изработката, че и аз исках така да направя моите, но както писах вече, "майсторите" в Плевен само вдигаха рамене и се чудеха как това може да стане. Та може да опитам и сам да си направя такива, ако не е прекалено сложно.Прикачен файл:image-a8222ac8c37f5653fab2e422b137381d2c7dc30b76fcdf6cd75ae1c8c5459364-V.jpg
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
adesio
- специалист
1731 мнения в "Настройки на BURNit Comfort PM 23"
adesio
- специалист
adesio написа:4бр сьм сложил но може и още 4 да сложа понеже има свободни клетки но ефекта още не мога да кажа какав е за момента с 4 броя които сложих .На мен мо го направиха на ръка за 20 лв с материала от 1 мм ламаринаchungata написа:А ламарината неръждаема ли е?Мисля че не е необходимо .Аз сложих обикновенна ламарина
chungata
- специалист
adesio написа:Да не стане беля, че тръгне ли ръжда в димогарните тръби... Иначе питах, т.к. там от където купувах шините за мойте турболатори ми казаха, че няма неръждавейка под 3 мм, а това е доста по трудно за усукване.chungata написа:А ламарината неръждаема ли е?Мисля че не е необходимо .Аз сложих обикновенна ламарина
А ефекта дори само от 4 се усети при мен веднага, описал съм по назад.
adesio
- специалист
chungata написа:Да не стане беля, че тръгне ли ръжда в димогарните тръби... Иначе питах, т.к. там от където купувах шините за мойте турболатори ми казаха, че няма неръждавейка под 3 мм, а това е доста по трудно за усукване.adesio написа:chungata написа:А ламарината неръждаема ли е?Мисля че не е необходимо .Аз сложих обикновенна ламарина
А ефекта дори само от 4 се усети при мен веднага, описал съм по назад.Там има огън каква ръжда да трьгне
adesio
- специалист
kafaka написа:chungata написа:kafaka написа:Колега на снимката с димогарните тръби ми се вижда че горния капак на камината ти е с два отвора-единия за пелети а другия за почистване на димогарните тръби.Така ли е или аз съм се объркал,защото при мен трябва да разглобя целия горен капак за да стигна до капака с крилчатите гайки? Иначе много хубаво си го измислил с ламаринките след края на сезона ще пробвам и аз да сложа такива и ще пиша .Така е колега, отворите са два. Единият си е за бункера, а другият за тръбите. А за да стигна до крилчатите гайки махам само един подвижен капак, който не е захванат за нищо. Интересно ми е как при теб е така, че да разглабяш целия горен капак. И моята 15ка и 23ките който съм виждал са по този начин като при мен
Ето как е моята с един отвор за пелетите само.[/quote
Последна промяна от adesio на съб фев 21, 2015 7:04 pm, променено общо 1 път.
voni
- напреднал
Колеги ,вчера запалихме камината БУРНИТ 15kw но инсталатора който доиде не обясни нищо,пламакът е много голям как да го намаля ? камината работи само на 2 степен така каза човека че я настроил темп.на въздуха 20гр.а на вода 65гр.Когато стане 67-68 гр.на водата спира после трагва итака честичко.Нормално ли е това.Има ли някой от стара загора да покаже малко как се борави с това чудо.
adesio
- специалист
voni написа:Колеги ,вчера запалихме камината БУРНИТ 15kw но инсталатора който доиде не обясни нищо,пламакът е много голям как да го намаля ? камината работи само на 2 степен така каза човека че я настроил темп.на въздуха 20гр.а на вода 65гр.Когато стане 67-68 гр.на водата спира после трагва итака честичко.Нормално ли е това.Има ли някой от стара загора да покаже малко как се борави с това чудо.Не.
adesio
- специалист
adesio написа:В сервизното меню да ти покажат как се влиза и проблема ще ти е решен.Елементарно е всичко .Няма страшно.voni написа:Колеги ,вчера запалихме камината БУРНИТ 15kw но инсталатора който доиде не обясни нищо,пламакът е много голям как да го намаля ? камината работи само на 2 степен така каза човека че я настроил темп.на въздуха 20гр.а на вода 65гр.Когато стане 67-68 гр.на водата спира после трагва итака честичко.Нормално ли е това.Има ли някой от стара загора да покаже малко как се борави с това чудо.Не.
Тема "Настройки на BURNit Comfort PM 23" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература