Нека намерим най-тънките цени.
Фитилчо - майстор
Всички струйки от ниският клас, изкарват толкова, колкото струват !
Аз примерно имам и двор, мия и тротоара отпред и изобщо не стават, ,мъка си е голяма, няма сила за нищо малката ...

Затова се спрях на по силна
DeyanS - специалист
В Бургаския Лидл има някаква шлайф машина за 30 лв., в бързане не успях да разгледам по-добре. Другаде има ли я и някаква впечатления някой от нея? И ако някой е взел от светодиодните лампи за 3 и нещо ако може да сподели впечатления относно силата на светлината - не търся за осветление, а колкото да не е тъмно за бебе-куче в коридора вечер.
dundi - специалист
DeyanS написа:
В Бургаския Лидл има някаква шлайф машина за 30 лв., в бързане не успях да разгледам по-добре. Другаде има ли я и някаква впечатления някой от нея? И ако някой е взел от светодиодните лампи за 3 и нещо ако може да сподели впечатления относно силата на светлината - не търся за осветление, а колкото да не е тъмно за бебе-куче в коридора вечер.
Здравейте. Ако питаш за тези http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=19088 аз ползвам от миналата година една в коридора, всяка вечер и съм доволен, колкото да мога да се ориентирам през ноща откъде да мина :) даже сега си взех още една за резерв. Вчера във Варна в Лидл до борсата имаше доста шлайфмашини имаше и различни видове клещи, разгледах ги, всички бяха производство на ADW (Abraham Diederihs), тука доста ги хвалят някои, аз също ги имам и съм доволен.
Avas_co - майстор
Като стана въпрос за ADW, днес в някакъв си магазин Немски център или нещо подобно засякох ето този комплект с битове http://www.amazon.de/Purework-Bit-Magne ... s=Purework
След многото хвалби тук, го взех, че беше и за под 12 лева, нищо че си имам всичко нужно ми на Wera.
Държача за битове кефи ( пък и само на него цената му е над това което платих) битовете на пръв поглед не ме впечатляват, а и с 2-3 от тях някой си беше свършил работа :evil: , но как да е тия дванайсе лева ...
Имаше и други работи на ADW, като някакъв комплект ключове, които ми се сториха пълен ташак, някакъв комплект със свредла за боркорони и комплект свредла до 8 мм. за около 5-6 лева , на който му липсваше 2 мм.-то свредло :? , а и заточването ми се видя странно.
stan73 - майстор
Аз едни такива свредла за около 6 лева купих. Не съм ги ползвал засега (че не ми се е налагало), но на вид не са лоши. Наистина заточването е странно, но някъде тук във форума бяха писали, че този тип заточване не е лошо решение. Иначе на тях си пише, че са от бързорезна стомана (HSS) - дано да е вярно...
mitko64 - майстор
Я какво точилце пускат дойчовците на 05.03 http://www.lidl.de/de/parkside-schaerfs ... a1/p193457
stan73 - майстор
Ако не греша, преди време в сестринската верига Кауфланд имаше такова, брандирано като Гюде, но синьо на цвят, намалено от около 70 (или 90) на 40 лева. Бая му се чудех, но накрая не можах да прежаля парите...
dadko - майстор
Фитилчо написа:
Всички струйки от ниският клас, изкарват толкова, колкото струват !
Аз примерно имам и двор, мия и тротоара отпред и изобщо не стават, ,мъка си е голяма, няма сила за нищо малката ...

Затова се спрях на по силна
А тая, дето ще я пускат сега в Лидл- от ниския клас ли е или от по- високия?
По- мощна ли е от тези, дето са слабички или е като тях?
bulhomes2 - майстор
Казвах го някъде за точилото, ще го повторя и тук. Много дълго го заглеждах и аз и като го мернах в Кауфланда, че даже намалено на 24 лв - лек оргазъм изпитах. Обаче се оказа, че горе-долу нищо не прави. Е, въртях го, мирисах го, па го върнах.
mitko64 - майстор
Aз имам онова 95W за свредла, но много ме нерви, не се вижда какво заточваш- вмасто незаточената половина, повтаряш и потретяш заточената и центърът избяга. Това Гюлдето и аз го гледах в Кауфланд за 50 лв., но не точно едно към едно http://www.ebay.de/itm/Gude-GUS-650-Uni ... 4d0e9a5b02 . По ме интересува за длета дали вообще става.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: