la_bamz написа:Много не съм съгласен с Стиви и silent. Не е въпроса в това дали някой би ги дал тези пари или не, а в това, че има хора които купуват неща които им трябват на нереално високи цени ( когато не са напълно запозната с материята ) заради такива смея да твърдя "тарикати". И аз съм бил в такава ситуация, поради липса на знания и време да потърся, по някога съм купувал скъпи или по-точно, по-скъпи от реалната цена продукти. Така че не говорете за това какъв му бил бизнеса и други такива ... това не е бизнес, не е и някакъв вид работа, а просто безочлива тарикатщина от страна на някой хора ( визирам "тарикатите" в продавалника основно). Това да го правим и ние не е въпрос на възможност, а по-скоро на желание, или по-скоро нежелание да се възползваш от незнанието на хората. И да стоя за зад това, че съм постнал обявата тук, дори един човек да е разбрал, че е скъпа стягата, е имало смисъл, а още повече ако е някой ентусиаст, който би спестил ( било то и 2 лв) за да си купи нещо друго което би му било полезно в професията или хобито.Абсолютно съм съгласен с колегата! Дори и в правенето на пари трябва да има малко морал. Липсата му в световен мащаб, докара западният свят /и не само/ до това дередже...
Не е ЗЛОБА това което съм искал да направя с показването на тази обява ( далеч съм от мисълта, че съм единственият който е видял обявата), просто реших, че би била причина някой да не направи грешката да даде толкова пари, и ако е така съм доволен !!!