• 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 174
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
voni - напреднал
как да вляза в сервизното меню и какво да правя там после
Привет . Като се почиства печката и засмуква пелети от шнека . Как да избегна проблема които не е хич малък
benimm8808 - специалист
PETROV68 написа:
Привет . Като се почиства печката и засмуква пелети от шнека . Как да избегна проблема които не е хич малък
:shock: Намали оборотите при почистване на вентилатора-9-6-29.На 23кW e 2800 об.,на 15кW e 2500 об. така го дават заводски.
voni - напреднал
Можели някой да ми каже какво означават тези стойности на камината които са в меню 8,и нормално ли е да е толкова голям пламъкът на камината.Благодаря предварително.
kafaka - специалист
voni написа:
Можели някой да ми каже какво означават тези стойности на камината които са в меню 8,и нормално ли е да е толкова голям пламъкът на камината.Благодаря предварително.
Колега тези 2000 оборота на 1ва степен са и малко множко .Защо не ги намалиш примерно на 1600,дори 1500 за първа степен.
Изчети темата от началото и ще получиш отговор на много от въпросите.Побликували сме настройки няколко потребителя.Все пак настройките са индивидуални за всеки ,ти просто трябва да експериментираш за да намериш твоите.
benimm8808 - специалист
kafaka написа:
voni написа:
Колега тези 2000 оборота на 1ва степен са и малко множко .Защо не ги намалиш примерно на 1600,дори 1500 за първа степен.
Изчети темата от началото и ще получиш отговор на много от въпросите.Побликували сме настройки няколко потребителя.Все пак настройките са индивидуални за всеки ,ти просто трябва да експериментираш за да намериш твоите.
:2thumbs:
voni - напреднал
Колеги направи камината 40гр.стайна температура а на водата 63 гр.Standby-of да не гасне камината а да е в модулация постоянно на 5 степен,но не минава на по долна степен нормално ли е това.А ако намаля на 2-ра степен какъв ще бъде ефекта спрямо 5-та.
adesio - специалист
voni написа:
Колеги направи камината 40гр.стайна температура а на водата 63 гр.Standby-of да не гасне камината а да е в модулация постоянно на 5 степен,но не минава на по долна степен нормално ли е това.А ако намаля на 2-ра степен какъв ще бъде ефекта спрямо 5-та.
Не минава ли в модулация
voni - напреднал
От кое меню се настройва като достигне 2-3 градуса отдолу от зададената тем.на водада и камината да мине на по ниска степен.Сега съм на 62гр.вода и 22 стаина темп. но камината спира към 70-72 гр.на водата.как да я настрояда не достига толкова много .
naskov - майстор
Като направиш stand by on
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 174

Тема "Настройки на BURNit Comfort PM 23" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: