Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
Длета не би ли трябвало да се заточват добре на лентов шлайф ?
Засега длета не ми се е налагало да заточвам, но лентовият ми шлайф (Парксайд 900вата) ми се вижда особено подходящ за целта. Вече успешно заточени и препрофилирани, а даже и изцяло направени с него: ножове, брадви, сатъри, ножици за ламарина, мачетета, длета/секачи (предполагам, че ти имаш предвид обаче длета за дърворезба ? ) и др.
mitko64 - майстор
Новият лидълски шмиргел със шкурката се оказа много подходящ за грубо заточване на длета, но на тази играчка гледам скали с градуси са сложили.
kr1100 - майстор
vasko9999 написа:
Нещо и аз се навивам за водоструйката.Има доста писано за нея в vwclub.bg-там направо "златна" я изкарват.
Добра е. Април ще навърши 3г. Нямам проблеми. Имам мнение и в този форум.
Купиха с цел да се мият 3 автомобила, така стана,1е сега се мие само 1 . /Цъпругата ми се разболя и почина, малкия ми син отиде в софия да работи/.. Ползвам я с вода от водопровод , и от кладенец. Ако си гледал снимки на количка с маркуч 1 филтър отгоре прозрачен отдолу син са мои.
stan73 - майстор
mitko64 написа:
Новият лидълски шмиргел със шкурката се оказа много подходящ за грубо заточване на длета, но на тази играчка гледам скали с градуси са сложили.
Аз тоя комбиниран шмиргел и лентов шлайф също го бях купил, но лентовата част не ми хареса изобщо (на светлинни години е от другият ми) и в крайна сметка го върнах. Та с нормален лентов шлайф съм сигурен, че ще стане...
mitko64 - майстор
Toчно лентовата част ме изкефи- счупи се парче от лидълско длето и на шкурката стана перфектно заточване. Само го охлаждах във вода периодично и после дозагладих на белгия. Този упор, металният е много удобен, настрийваш ъгъла като сложиш длетото и гледаш отстрани, после с лек натиск движиш леко в ляво- дясно. За дърво обаче ленйтовият сектор е слаб- лесно спира шкурката, особено ако пилиш по- голяма площ.
pachosz - специалист
Тая седмица в лидълската брошура почти няма мъжки играчки, кво правим тъй :sad:
Да пестим парички за следващата тогава :wink:
mitko64 - майстор
Аз съм стиснал 200лв(изпотиха се от стискане) за това http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 1%86%D0%B8 и това http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20500%20A1 . Ако случаино излезе стегата, стъпалните свредла и ъгълниците, ще се наложи да дослагвам :?
stan73 - майстор
Между другото, мотористкият колан, който пускат днес е много хубав и си заслужава парите от всякъде. Имам такъв от поне 2 години и съм много доволен (а съм за съжаление човек с опит - имам 2 дискови хернии...).
mitko64 - майстор
Като виках за водоструйката, че по- евтина няма, то имало- в Германия конкуренцията не спи http://www.aldi-nord.de/aldi_hochdruckr ... 27465.html
stan73 - майстор
Супер цена, но за съжаление тук за толкова едва ли ще я видим...
Чудех се - нали пише че налягането създавано от водоструйката е 150 бара. Но пише и 110. Кое е вярното/реалното налягане ?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: