• 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 174
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
voni - напреднал
На on е направен stand by
adesio - специалист
voni написа:
На on е направен stand by
Ако на някой му изгасне екрана или изчезне захранване на камината да знае че е възможно кабела черния за вкл. в мрежата да е пречината.При мен този кабел дефектира.вътре в платката кабелите на вентилатора също са недобре свързани понеже контактния край не е заголен а е направо свързан и е възможна поява на AL 4 .Оголете и свържете и при мен проблема се оправи 3 кабела са ( бял,червен ,син) с naskov от Гоце Делчев открихме тези проблеми ,по точно то защото е специалист в сверата а и много добър търговец .Препоръчвам го на всеки!!!!!!!
vankatava - помощник
Здравейте,искам да попитам ако някои знае-на гърба на камината до входа на студената вода,има една по малка тръба за какво е тя?На мен ми я затапиха с една тапа и казаха че не ми трябвала?Става въпрос за 15 кв Бърнит :?

А и като свършват пелетите в бункера на камината трябва ли да има някакъв звуков сигнал,защото на моята няма и направо си изгасва.А в менюто на камината има включване на звукови сигнали,те за какво са?
mimitoni - специалист
vankatava написа:
Здравейте,искам да попитам ако някои знае-на гърба на камината до входа на студената вода,има една по малка тръба за какво е тя?На мен ми я затапиха с една тапа и казаха че не ми трябвала?Става въпрос за 15 кв Бърнит :?

А и като свършват пелетите в бункера на камината трябва ли да има някакъв звуков сигнал,защото на моята няма и направо си изгасва.А в менюто на камината има включване на звукови сигнали,те за какво са?
Колега, мисля, че тази тръбичка е за излишната вода от предпазния клапан на водата в системата. Какви са тия чепове :? Махаи го и не се чуди. :drinkers:
vankatava - помощник
mimitoni написа:
vankatava написа:

Колега, мисля, че тази тръбичка е за излишната вода от предпазния клапан на водата в системата. Какви са тия чепове :? Махаи го и не се чуди. :drinkers:

Предпазния клапан е сложен на топлия колектор(изхода на топлата от ризата).
А за звуковите алармите някакъв коментар.Като ви свършват пелетите има ли някакъв звуков сигнал?
И защо има в менюто включване на звукови аларми,кои са звуковите аларми?
kafaka - специалист
vankatava написа:

Това колега е тръбата за пълнене на системата и не би трябвало да е тапа ,а да се постави кран за евентуално източване на системата или само водата от камината.Ако греша нека колегите да ме поправят.
adesio - специалист
kafaka написа:
vankatava написа:

Това колега е тръбата за пълнене на системата и не би трябвало да е тапа ,а да се постави кран за евентуално източване на системата или само водата от камината.Ако греша нека колегите да ме поправят.
Да едната е за източване на системата
vankatava - помощник
В банята имам автоматична пълначка на системата която регулира налягането и там има кранче за изпускане на водата.Сигорно за това сами затапили тази малка тръбичка.
А за свършването на пелетите в бункера никои не казва дали има звуков сигнал,защото при мен два три пъти свършват и камината угасва
sozi - напреднал
vankatava написа:
В банята имам автоматична пълначка на системата която регулира налягането и там има кранче за изпускане на водата.Сигорно за това сами затапили тази малка тръбичка.
А за свършването на пелетите в бункера никои не казва дали има звуков сигнал,защото при мен два три пъти свършват и камината угасва
Да така е този изход е за източване на водата в камината ,а за звука и при мен сее случвало да свършат пелетите ,но печката е на долния етаж и ако е имало някаква звукова индикация при дадена грешка не съм я чул. когато я усетя само мига на дисплея съобщението за грешка
mboevv - напреднал
Здравейте! Предстои ми основно почистване на burnit 23kw защото през 2-3 дена ми изписва грешка 7 издухвам шлауфката работи два дена и пак грешка,та въпроса ми е следния можели някой да ми помогне как да я разглобя за да я почистя понеже ще ми е за първи път и си нямам никаква найдея от къде да започна.... Ако има и някой който разполага и със снимки на драго сърце ще ги прегледам. Благодаря предварително.
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 174

Тема "Настройки на BURNit Comfort PM 23" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: