Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Работното налягане и на лидълската Д3 е 110бара, 150 максимално, общо взето същите характеристики, само Алди ги ебава с цената.
stan73 - майстор
Добре, излиза, че реално е 110 бара. А 150 е за кратък момент, при натискане на спусъка ли ?
Ако е така, защо изобщо го пишат ?
kr1100 - майстор
mitko64 написа:
//www.aldi-nord.de/aldi_hochdruckreiniger ... 27465.html
Ще е по-удобна .По-ниска е и центъра на тежеста е по-ниско и няма да се захлюпва. Кабела се навива на по-широка стойка , а и манивелата за маркуча е по-удобна , да не говорим за цената.
Офф ; На сегашния Парксайд цената е по-ниска отпреди 3 г. 2012 г беше 240 лв.
Дали нещо материалите ?/
themask - специалист
Много ми се иска да си взема маркуча за почистване на канали, но имам водоструйка Karcher и се съмнявам да стане за нея :sad:
kr1100 - майстор
themask написа:
Много ми се иска да си взема маркуча за почистване на канали, но имам водоструйка Karcher и се съмнявам да стане за нея :sad:
На предна промоция имаше преходник - около 10 лв.
brum - майстор
Тоя преходник не ставаше за всичко, примерно на Bosch не пасна. Така и не разбрах защо няма един стандарт, а всеки си измисля негов...
kr1100 - майстор
brum написа:
Тоя преходник не ставаше за всичко, примерно на Bosch не пасна. Така и не разбрах защо няма един стандарт, а всеки си измисля негов...
Минах бегло. Описанието мъгляво. Части на Парксайд а да се включват към други марки водоструйки. Кои ? неизвестно - проба - грешка.
themask - специалист
Проба за 45 лв. маркуча + 10 лв. преходник с последваща грешка не мисля, че е логична :)
Фитилчо - майстор
Занеси пистолета и виж дали става преходника ;)
themask - специалист
Дали ще има преходници този път :?:
Иначе влизам с пищова без да ми мигне окото!

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: