• 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 121
Съвети за начинаещи готвачи.
stiv1961 - майстор
Чимен на зърна- купувам го от кооперативния пазар.
timo1 - специалист
На мен приятел месар ми даде готова подправка за пастърмата,сега като правих последните меса и добавих червен пипер малко.
iavor - специалист
До сега само се облизвам като ви гледам майсторлъците, та рекох да покажа и аз нещо :) За тази зима това ми трета "серия" :partyman:

Прикачен файл

IMGP1548.jpg
nv952 - майстор
ей тая пеперуда да ми кацне на масата искам. :)

Прикачен файл

FB_IMG_1424347402657.jpg
FB_IMG_1424347402657.jpg (99.98 KиБ) Видяна 3433 пъти
sun_17 - помощник
iavor написа:
До сега само се облизвам като ви гледам майсторлъците, та рекох да покажа и аз нещо :) За тази зима това ми трета "серия" :partyman:
Колега, и аз реших да си направя от вкусните мезенца :) . Като гледам и ти като мене ги сушиш на остъклена тереса, та да те питам ( понеже си напред с материала - каза трета реколта правиш ) за колко време изсъхват.
iavor - специалист
Колега, и аз реших да си направя от вкусните мезенца :) . Като гледам и ти като мене ги сушиш на остъклена тереса, та да те питам ( понеже си напред с материала - каза трета реколта правиш ) за колко време изсъхват.[/quote]

За 20 дни са готови.Опитвал съм и на 15-16 дни и пак стават,но за по-сигурно изчаквам до 20 ден. :partyman:
gogin - специалист
Тая година не знам какво ми става.

Прикачен файл

041120141844.jpg правих и това

Прикачен файл

100220141470.jpg правих това
gogin - специалист
Ама най много мезя с бахур. Май уцелих рецептата
mupo - напреднал
Дойде й времето на тази тема отново.Имам един въпрос.Някой пробвал ли е да суши с такава сушилня.Чух от един познат, че за 24 часа успял да изсуши свинско и било доста добре.Мисля и аз да пробвам тия дни.Някой ако има опит с такъв уред да сподели.
bulhomes2 - майстор
Я сподели ти, като пробваш, че и аз имам такава, ама нямам свинско...
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 121

Тема "Домашен майсторлък - месна диета :-D" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: