Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
Пистолероо ! :-D
silent - майстор
ако коже още няколко седмици да задържат така без инструменти докато си намеря работа ще е чудесно... :-D

А някой случайно да има впечатления за кухненския робот в брошурата за 39лв...двойно и тройно са по-скъпи другите...та върши ли работа гледам и мощноста му е пропорционална на цената двойно и тройно по-малка...
stan73 - майстор
За този не знам как ще е - пише, че е 250 вата. Моят е Филипс, 350 вата - върши работа, но ми се струва, че ако ще е по-малко, че дойде недостатъчно... Също много важно е да провериш и от какви материали са направени приводите на задвижването. Почти сигурно е, че ще са от някакъв вид пластмаса. Поне при моя не им се е досвидяло и са ползвали Полиамид и Полиоксиметилен - POM (от тях по-як е само Кевларът...).
Chefo77 - майстор
250 вата са смешно малко за такава машина. Нашият робот е ТАКЪВ и се задъхва, когато му понапълним кошничката, преценете как ще се държи този. Аз бях харесал едно 900 ватово АЕГ, но ни изненадаха на сватбата :lol:
Стига майтапи, миксера ни е 300 вата и е слаб, какво остава за робот с 250 вата. :) :)
В ТП и ТМ най-маломощният робот е 350 ватов Филипс :wink:
stan73 - майстор
Моя е точно от техномаркета. Възможно е да е този който имаш предвид - със спейс сейвър текнолъджи. Моторът му се поставя отгоре. И аз съм на мнение, че 250 вата ще дойдат недостатъчни.
Chefo77 - майстор
Не, Стънка, този за който говоря, е на същия принцип като моя и като лидлския - мотора отстрани и чрез ремък или зъбни колелца предава движение на ножовете в купата. Е той е и най-евтиния в двата сайта.
На тези с горен мотор не им ли казваха чопъри? :?
prascho - майстор
Аз пък оставам без работа, та ще помоля хич да не ги пускат инструментите.....
fore - майстор
Аз искам да пуснат само оберфрезата пак и после да затварят и да ги няма ! :mrgreen:

Понеже за нея ме е яд че не я взех !
stan73 - майстор
Chefo77 написа:
Не, Стънка, този за който говоря, е на същия принцип като моя и като лидлския - мотора отстрани и чрез ремък или зъбни колелца предава движение на ножовете в купата. Е той е и най-евтиния в двата сайта.
На тези с горен мотор не им ли казваха чопъри? :?
И да и не. Моят се води точно фууд процесор - кухненски робот, а моторът се поставя отгоре. Принципно Филипс е една от най-иновативните компании за потребителска техника в света. Може пък това да е тяхно изобретение, знам ли...
Чопър е само дето нарязва разни неща, а на моя се сменят няколко приставки. Аз ползвам най-много обаче чопър приставката и спокойно се справя с пълна купа твърди зеленчуци, например моркови, червено цвекло, целина и т.н. Вероятно въпреки относително малкото му мощност по книга (350 вата), поне е реална...
Ще се опитам да намеря машината в нета и да я покажа.
Ето я:
http://www.philips.co.uk/c-p/HR7605_10/ ... r/overview

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: