Нека намерим най-тънките цени.
KingLin - майстор
Ох бе много и се надъхвам на водоплювката ма не мога да се реша... Или ма спирайте или ма надъхвайте :lol:
Chefo77 - майстор
Ще ти дам да ползваш моята за една седмица, белким ти мине :)
stan73 - майстор
Днес я гледах - радва. Обаче засега парите са ми проблемни и не можах да се прежаля да я купя. Гледах - поне производител още е Гризли...
Гледах и челникът им - обаче е с обикновено захранване с 3 бр. ААА батерии.
При тая цена от 16 лева тайно се надявах да е с качествен конвертор и със захранване с 1 бр АА (но не би), светодиодът можеше да е Крии (а той някакъв нонейм), така, че и него не си го купих. Иначе преди няколко години пак от Лидл си бях купил фенерче с алуминиев корпус и със светодиод Крии - беше супер, но май вече не внасят такива...
Харесаха ми туристическите обувки, но за зла участ пък не ми паснаха на стъпалата. :( (та днес не можах да си купя нещо яко от тях...)
KingLin - майстор
Чефо то мене мерак да я ползвам не ми е идвал - ама жената умира да си мие колата :lol: Пък и килимче да изпереш, фасадата да измиеш - разни все хубави работи :)
mitko64 - майстор
Toва дали си заслужава 20- евро? http://www.lidl.de/de/parkside-gasloetkolbenset/p193427
silent - майстор
за харчене на пари си заслужава ...но инак не...аз имам китайски за 5лв за няколко години съм запоил 2 жици на колата...определено е за зор заман ...според мен само ако няма какво да си правиш парите....
atanasov2004 - специалист
Снощи в нашия Лидъл/Димитровград/ даже не можах да видя кутията на водоструйката, маркучи имаше всякакви , бях се навил да си купя, обаче парите отидоха спешно за други неща...Викам си чакай поне да ги видя....но явно ги бяха вече изкупили...Нищо пак ще има някога... :-D
fore - майстор
stan73 написа:
Гледах и челникът им - обаче е с обикновено захранване с 3 бр. ААА батерии.
При тая цена от 16 лева тайно се надявах да е с качествен конвертор и със захранване с 1 бр АА (но не би), светодиодът можеше да е Крии (а той някакъв нонейм), така, че и него не си го купих. Иначе преди няколко години пак от Лидл си бях купил фенерче с алуминиев корпус и със светодиод Крии - беше супер, но май вече не внасят такива...
Харесаха ми туристическите обувки, но за зла участ пък не ми паснаха на стъпалата. :( (та днес не можах да си купя нещо яко от тях...)
Специално за Мултицети, Кантари, Амперклещи и челници Аз гледам да са с повече и по големи батерии.

Така ми препоръчват и спецовете в измервателната техника. Откакто купих кантарче с 1 батерия 2032, кояот се скапва бързо, разбрах защо е така. После от Лидъл купих кантар с 3 х 1.5 волта батерии-верно че има и подцветка, но си работи и не ги харчи бързо.
Та и челниците ми са с по 3 батерии и все си мисля че така е по добре.

Колега на кое викаш конвертор ?
Chefo77 - майстор
Челник с 3 АА батерии и 5 светодиода си взех от "Гарван"-а ... цената беше към 3 лева.
А от новия каталог ще заприходя (и гарантирано - използвам на 100%) тоалетната хартия на Милде. :wink:
nikolson - майстор
Chefo77 написа:
(и гарантирано - използвам на 100%) тоалетната хартия на Милде. :wink:
:-D 100% с обръщане ли значи?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: