Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
Факт е, че моята първа (затова остана и последна) покупка в DX остана неполучена, а в последствие и парите не ми възстановиха, нито ми пратиха пак нещата...
griffin - майстор
Ако не пристигне нещо на време никога не се фащай на номера да ти го изпратят пак защото губиш срока за обжалване пред пейпал по спомен беше 45 дена от покупката и винаги следи тоя срок колкото и да те въртят ако се ослушват и не са върнали до 45-тия ден пускай оплакването пък то има гратисен период на изчакване ако ще ги чакаш а те да се оправят. Ще се цупят ама кат се влачи някой няма друго решение :).

Спирам че оводнихме темата
mitko64 - майстор
xway написа:
Какво ви е мнението за малкият SDS перфоратор от Лидл ?

Изображение
Keyless drill chuck with SDS-Plus System tool holder
Integrated chisel function with adjustable chisel alignment
With adjustable right/left rotation
Includes flat chisel (250mm), 3 drill bits (Ø 6/8/10mm x 150mm), depth stop and quick-release chuck
Specification:
Impact strength (joules): 1.2
Max. impact rate (bpm): 7500
Max. no-load rotation speed (rpm): 1650
Max. drilling diameters (mm):
- in masonry 19
- in steel 13
- in wood 24

440W

Намален на 55 лв. от 77 лв.
Това някаква местна разпродажба ли е? Иначе си има всичко- куфар, безключов патронник, секач, свредла. Верно е слабичко, но е по- добре със сигурност от ударна дрелка. Би трябвало да пробива с по- малките диаметри без проблем.
silent - майстор
снощи в лидъша в хаджи димитър имаше всичко от поаледнитее две седмици вкл водустр. маркучи и т.н ако някок се е замотал да бяга....имаше и нялаъв лайф с. форма на ютия за 30лв маюи се видя скъпо
stan73 - майстор
Вероятно имаш предвид делташлайф ?
dragozow - майстор
Да, делташлайф има в същия магазин. Аз ходих вчера сутринта.
iivanov - майстор
silent написа:
снощи в лидъша в хаджи димитър имаше всичко от поаледнитее две седмици вкл водустр. маркучи и т.н ако някок се е замотал да бяга....имаше и нялаъв лайф с. форма на ютия за 30лв маюи се видя скъпо
НЕ ПИШЕТЕ ПИЛИ! :-D
silent - майстор
рядко и трудно пиша от телефон......исках да съм полезен някому...в редките случаи когато пия не кибича в нета. :) :-D ....да делта шлайф май се води....но мисля че същия го бях хледал във Велинград преди нова година намален на 20лв..затова ми се видя скъп...а и дребен като пича въшка...
xway - напреднал
mitko64 написа:
Това някаква местна разпродажба ли е? Иначе си има всичко- куфар, безключов патронник, секач, свредла. Верно е слабичко, но е по- добре със сигурност от ударна дрелка. Би трябвало да пробива с по- малките диаметри без проблем.
Да, локална промоция в новия Лидл на бул. Източен в Пловдив. От понеделник до изчерпване на количествата. Иска ми се да си купя перфоратор, и се чудех за този, но по-скоро ще изчакам да пуснат някой ден по-големият вариант.
mitko64 - майстор
Aз пък се вързах и се утрепах да тъся из нета ПИЛИТЕ :rolleyes: . Викам да не са пуснали някъде това http://www.lidl.de/de/powerfix-feilen-u ... =POWERFIX® *&searchTrackingId=Product.61435&searchTrackingPos=24&searchTrackingOrigPos=28&searchTrackingPage=1&searchTrackingPageSize=36&searchTrackingOrigPageSize=36
Последна промяна от mitko64 на съб фев 28, 2015 12:55 pm, променено общо 1 път.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: