• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 130
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:prayer: Защо не ми беше учителя по математика навремето.
n.ganev - майстор
iceheart :prayer: . Утре ще е голям купон, че днес идваха едни мераклии за моето Ферари да го видят на пистата ама май ще го искат с Натуриален акт, че видяха тезгяхчето Баси.
iceheart - специалист
n.ganev написа:
iceheart :prayer: . Утре ще е голям купон, че днес идваха едни мераклии за моето Ферари да го видят на пистата ама май ще го искат с Натуриален акт, че видяха тезгяхчето Баси.
:-D :-D :-D
То лошо няма.... както казва една моя позната "щом съм се качила, значи съм се решила" :-D

Дано таблица да ти е полезна. Аз лично ползвам други стойности на вентилатора, но това зависи от доста неща. Идеята е да има някаква база за сравнение. Ще чакаме инфо и много снимки. Успех.
n.ganev - майстор
iceheart написа:
То лошо няма.... както казва една моя позната "щом съм се качила, значи съм се решила"
То една моя позната преди години ми вика " Абе знаеш ли, че ей там след оня завой има един чер път и на всички все там ВИ се счупва нещо на колата. При теб к'во ше Стане? " :-D
filmatoplo - майстор
За Ферарито съжалявам докато се наканя. :? Чудя се от таблицата -кои стойности в пространството ще се подберат за трите степени. Нали вече Ферко мяма 5 степени а само 3,
iceheart - специалист
filmatoplo написа:
За Ферарито съжалявам докато се наканя. :? Чудя се от таблицата -кои стойности в пространството ще се подберат за трите степени. Нали вече Ферко мяма 5 степени а само 3,
Ако се замислиш повечето пъти не се ползват всички степени. Има и поддържаща която може да се ползва като 4 степен.Избираш най подходящите спрямо системата. Например може да се ползва, 1-2-3, 1-3-5, 3-4-5 и много други варианти като се вземе предвид и поддържащата степен. Щеше да много готино да са 5 степени + поддържаща или повече, модулацията щеше да е много по-добра. Решил съм да им пратя един и-мейл с някои предложения, дано да го вземат в предвид и нещата ще станат много, много по-добре...., но и сега възможностите на контролера са много и работи супер. Чакам с нетърпение инфо и снимки от N.Ganev
filmatoplo - майстор
:wink: О. снимки чакам вече час, за степените и разяснението благодаря, знам но си обменяме опит и темата върви. Ако са повече степените по гъвкаво ама сега с това разполагаме, Феролката масово се кара само до 3.
iceheart - специалист
Не толкова снимките, а повече резултата и впечетленията на n.ganev. Сигурен съм, че днес цял ден се е забавлявал..... :-D
n.ganev - майстор
А такаааааа! Ето крайният резултат
Прикачен файл:
Снимка0070.jpg
Прикачен файл:
Снимка0072.jpg
Извинявам се за качеството на снимките но толкова си може телефончето. Относно настройките - доста си поиграх и накрая ми хареса. Първоначално зареждане 34 секунти като при феролското управление беше зададено 8= на 32 секунди. След заиграване най-добре заработи за тази система на първа степен подаване 3 цикъл 25 въздух 8%, втора степен 4,4/25/10%, трета степен 5,5/25/12%, изчакване 2/120/1%. Така заработи най-добре като знарежда първа после за малко втора, върна се на първа и зачака сигнал от ст.т. но през това време намалих въздуха на първа степен на 6% и стана перфектно. Абе има няма 3-4 часа заигравка.Но се покефих.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 130

Тема "НАТУРЕЛА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: