• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 130
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
Ето и снимки на запалките
Прикачен файл:
Снимка0068.jpg
Стази работи в момента :shock:
А тази е неразглобяема
Прикачен файл:
Снимка0069.jpg
И двете са продадени за ор'гинални по 97 пари.
iceheart - специалист
n.ganev написа:
Първоначално зареждане 34 секунти като при феролското управление беше зададено 8= на 32 секунди. След заиграване най-добре заработи за тази система на първа степен подаване 3 цикъл 25 въздух 8%, втора степен 4,4/25/10%, трета степен 5,5/25/12%, изчакване 2/120/1%. Така заработи най-добре като знарежда първа после за малко втора, върна се на първа и зачака сигнал от ст.т. но през това време намалих въздуха на първа степен на 6% и стана перфектно. Абе има няма 3-4 часа заигравка.Но се покефих.
Браво, станало е много добре. Въздуха ми се струва малко, да не стане беля да се изкриви скарата, но щом си преценил най вероятно е ОК. Контролера има достатъчно потенциал и с малко настройка горелката мърррррррррка :-D . Относно запалките, аз ползвам горния модел от известно време, а и съм сменил на няколко горелки и съм доволен от резултата, пали бързо, дават и много работни цикли и голяма издръжливост. Запалката струва 69 лв. а тръбичката 22 лв. тръбичките са два модела, аз ползвам дебелостенната. Тръбичката не се купува всеки път, така че цената е добра. Има и китайски по-евтини, но реших да ползвам по надеждни и с гаранция.
Ето ви малко инфо за запалката.

Модел:PSx-6-240B
Производител: FKK corporation Kyoto, JAPAN
Керамични нагреватели за пелети
Керамичните нагреватели са напредък в областта на технологиите за запалване на твърди горива. Те са най-доброто решение за печки запалване, котли и пелетни котли и биомаса. Идеален за дървесни пелети въглища и др. Със значително по-висока температура, до два пъти тази на традиционните метални нагреватели. Това ги прави много по-икономични.
• Изисква се по-малко време и следователно по-малко потребление на енергия за запалването.
• Дълъг живот (поради не-стареене).
• Време за запалване 60 секунди.
• Тествана 90000 часа (37 000 цикъла)
• Използва се от дълго време на японския пазар
• Лесен за инсталиране и подмяна.
• Побира се в стоманена тръба с вътрешен диаметър> 17 милиметра
• Не прегрява дори с недостатъчност на вентилатора
• Поддържа 950 - 1100 ° C при равновесно състояние
• Електрическа мощност 300 Watts.
• UL / CE сертифицирани кабели (200 до 500 ° C термоустойчиво покритие)
• Устойчива на окисление и корозия
• Размери: дължина = 96 mm, диаметър = 11.5 mm
• Подходяща за запалване на дървесен чипс, нарязани дърва, въглища, брикети или друга биомаса, царевица и т.н.

Това е сайта на производителя.
http://www.fkk-corporation.com/en/fkk-p ... ic-heaters
Това е допълнителна информация.
http://www.fkk-corporation.com/images/3 ... -sheet.pdf
http://www.fkk-corporation.com/images/3 ... rawing.pdf

П.С. - n.ganev да си купиш нов телефон или фотоапарат, че този е мъка..... :-D

Прикачен файл

PSx-6-240-B Temp.png

Прикачен файл

PSx-6-240-B Data.png

Прикачен файл

PSx-6-240-B.jpg
Последна промяна от iceheart на съб фев 28, 2015 8:05 pm, променено общо 4 пъти.
n.ganev - майстор
Абе телефона си ми върши работа, че е дуракоустойчив а фотоапарата си го пазя за гости :yawinkle: .
С повече въздух изхвърчаха недоизгорели пелети. Ще се позанимая пак, че ми се обади мераклията за моето Ферари и трябваше да тръгвам, че да го окомплектовам. Е, грабна го човека даже и със стайно термостатче. Да му е честито.
filmatoplo - майстор
:prayer: Пустия му Ганев -ръцете му златни. има една забележка -не си цъкнал Масата с почерпката :drinkers: :wink:. От вълненение не знам какво да питам, утре като ми мине ще задавам въпроси.
iceheart - специалист
filmatoplo написа:
От вълненение не знам какво да питам, утре като ми мине ще задавам въпроси.
Филме от къде ги вадиш тези....... :-D :-D :-D
n.ganev - майстор
filmatoplo написа:
има една забележка -не си цъкнал Масата с почерпката
filmatoplo, собственика дава маса всеки четвъртък и си хортуваме аз, той и кмета, е и съпругите - Баси :? звучи ми като: " Кмета , попа и даскала " :-D :-D :-D
В четвъртък ще играя ролята на " Чичо Манчо, снех те " със Смяна 8 :drinkers: .
filmatoplo - майстор
Дисплея е като на горелка Бурнит.
iceheart - специалист
Управлението еднакно на Burnit, Biotech и Greyko, просто те са си поръчали някой изменения в софта и допълнителни екстри. Всички са контролери NPBC V3M на Натурела.
n.ganev - майстор
Точно!!! Интересно ЗАЩО Натурелци отказват БГ меню на Грейко при условие че всичко до сега е плащано коректно , а мятат такова меню на фирми, които са нелоялни?
n.ganev - майстор
Е, грабна го човека даже и със стайно термостатче. Да му е честито.
А като видя и оригиналните кашони :shock: .
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 130

Тема "НАТУРЕЛА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: