• 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 216
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Chefo77 - майстор
То имаше само един "монтиран", три проводника бяха към него, всичките бяха захванати, проверих :lol:
jekasus - майстор
Еми, да му мисли собственика.... те и ДТЗ само за красота са сложени...
Тани - модератор
Тцъ... и красиво не е!
elenmet - специалист
Така се сменя улично осветление. За Коледа - шахтите, за Трифон Зарезан - стълбовете. Ако за 24-ти Май окабелят, а за 2-ри Юни поставят осветителните тела, за 9-ти Септември може и да имаме ново улично осветление.
Впрочем капaците на ревизионните отвори на стълбовете са метални с две заварени пантички и ключалка тип 'електрическо табло'. Дали ще устискат до 72-часовите проби?!

Изображение

Долният кадър е от Юни 2012г. в един квартал на малко градче, с преобладаващо ромско население. Между другото този сегашен квартал е първото електрифицирано село в България - знаете ли кое е то?
Изображение
Инженер Ганев - напреднал
Топола и далекопровод 110kV в мирно съвместно съществуване. :?

Прикачен файл

Topola+110kV-close.JPG

Прикачен файл

Topola+110kV-far.JPG
Junak - майстор
elenmet написа:
Долният кадър е от Юни 2012г. в един квартал на малко градче, с преобладаващо ромско население. Между другото този сегашен квартал е първото електрифицирано село в България - знаете ли кое е то?
Знаем - с.Голинци :)
elenmet - специалист
Junak написа:
elenmet написа:
Знаем - с.Голинци :)
=D>
nv952 - майстор
Ясно ми е че пак ще ме почнете!Но имайте в предвид,че аз не съм правил нищо. :)
Това видях-това снимах.
Изображение
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 216

Тема "ЕЛ. АБСУРДИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: