Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
montoya - майстор
Але каква е тая флашка, сторидж сайз 31МБ тва само буут сектора и е толкова сигурно. Я си инсталирай един еасеус http://www.easeus.com и дай да видиме експлорера какво вижда за тая флашка, форматирана ли е изобщо или е RAW и изобщо такива сведения все полезни
agj - майстор
montoya написа:
Але каква е тая флашка, сторидж сайз 31МБ тва само буут сектора и е толкова сигурно. Я си инсталирай един еасеус http://www.easeus.com и дай да видиме експлорера какво вижда за тая флашка, форматирана ли е изобщо или е RAW и изобщо такива сведения все полезни
Това ли трябва да инсталирам ?Ако е това, то То не прочита флашката!!

Прикачен файл

EaseUS.JPG
EaseUS.JPG (68.39 KиБ) Видяна 4589 пъти
agj - майстор
Иначе флаш паметта ми е с обем 32GB!И W.E. показва това :

Прикачен файл

Ex Flash 2.JPG
Ex Flash 2.JPG (95.77 KиБ) Видяна 4589 пъти
turbocharged - специалист
Флашката ти най-вероятно има хардуерен проблем. Два пъти ми се е случвало с флашка и един път с SD карта. От SD картата успях да измъкна някои от файловете. Като цяло няма оправия. Хвърляш я и толкова. Хубаво че нямаш важни файлове на нея.
agj - майстор
turbocharged написа:
Флашката ти най-вероятно има хардуерен проблем. Два пъти ми се е случвало с флашка и един път с SD карта. От SD картата успях да измъкна някои от файловете. Като цяло няма оправия. Хвърляш я и толкова. Хубаво че нямаш важни файлове на нея.
Дано да не се наложи да я хвърлям!Струва ми си че ако я форматирам ще тръгне ,но засега отлагам с надеждата че може да стане чудото- да върна изгубените файлове,защото не помня точно освен музика, имаше ли нещо друго важно ... :? !
ilian ivanov - специалист
Ако стигнеш до форматиране, направи бърз формат и пак пробвай с Кардрековъри и другите програми. Обаче направиш ли бавния формат, да знаеш че всичко е безвъзвратно загубено.
agj - майстор
Ами стигнах и до формат ..НОооо флашката е умряла ! :cry:
hidrazin - майстор
agj написа:
...НОооо ....
...никой нормален човек не си държи важните файлове на флашка. Нито на HD, нито на CD или DVD, нито на карта памет ...
Нормалния потребител си ги държи на няколко независими носителя. И като се скапе един от тях, веднага си ги го замества с друг.
Пий една студена вода и да ти е за обеца.
:partyman:
P.S. Изтървана ли е флашката?
agj - майстор
Студената вода ,е ясно че ще я пия !
hidrazin написа:
P.S. Изтървана ли е флашката?
Нe помня ,може да съм я изтървал !
Последно флашката "пееше" на китайски трансмитер !Но не вярвам да е от него ..на другата и няма нищо -тя също "пя" там!
Последна промяна от agj на съб мар 07, 2015 2:32 am, променено общо 1 път.
hidrazin - майстор
agj написа:
...На помня ,може да съм я изтървал !...
Ми аз ли да помня? Има вероятност при изтърване или силен удар да се прецака кварцовия резонатор във флашката.
В тези дето съм оправил кварца беше 12MHz. Оправя се със смяна на кварца. Не знам колко е при теб.
Отвори я и виж. Това е една от последните възможности.
P.S. Всичко пее преди да спре. Понякога отведнъж, понякога на етапи. :-D

Тема "Възстановяване на файлове от флашка-Как?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: